Omtale: Giorgio Armani Luminous Silk Foundation

IMG_0354
Giorgio Armani Luminous Silk er en oljefri foundation som lover god holdbarhet, silkemyk finish med mye glød. Dette er et såkalt «cult favorite» i sminkesamfunnet, og hvis du ikke har hørt om denne før har du gått glipp av noe stort.

Jeg aner ikke hvor mange år jeg har hatt lyst til å teste denne foundationen da den har vært hypet opp på YouTube i flere år nå. Jeg angrer ikke ett sekund på at jeg skaffet meg denne for dette er blitt min nye favoritt foundation til både hverdag og fest.

Som sagt har den medium dekkevne, men du kan legge flere lag for full dekke. Den lover å gi mye glød, men jeg vil påstå at denne foundationen er mer semi matt (altså en mellomting mellom matt og glødene). Har du tørr hud vil den virke mer matt, men har du kombinert/fet hud vil den virke mer dewy/glødene.

Den er som sagt oljefri og kan brukes av alle hudtyper, men har du fet hud bør du bruke et pudder for å matte ned t-sonen og for å forlenge holdbarheten.

IMG_0322

IMG_0355

Det jeg liker spesielt godt med denne foundationen er den feilfrie, naturlige finishen. Den blir ikke kakete eller skjoldete ut over dagen, og den oksiderer ikke. I tillegg fåes den i  21 nyanser som bikker både mot varme, nøytrale og kalde undertoner – Her du vil lett finne deg en match!

Konsistensen er veldig lett og flytende, den har lite pudder i seg så den vil ikke fremheve eller sette seg i dunet/babyhårene man har i ansiktet. Men den kan sette seg i porene og fremheve porer hvis man ikke har en primer under (hvis du har store porer).

Holdbarheten er ganske god – foundationen sitter på i ca. 6 timer før den begynner å forsvinne litt rundt nesa. Bruker du en primer, settingpudder og en settingspray vil du forlenge denne tiden litt. Jeg kan bli litt blank på siden av nesa i løpet av dagen, så det er der foundationen forsvinner først på meg.

Den inneholder ikke noe SPF, så denne gir ingen flashback på bilder (Men vær så snill å bruk en dagkrem med solfaktor i under så dere er beskyttet mot sola).

meduten1
Sløvt «med og uten» bilde, men du ser godt forskjell på huden her – 1 lag, påført med Beauty Blender.

Du kan bruke alt i fra fingrene til børster til svamper for å påføre denne foundationen – dekkevnen vil variere etter hvilket verktøy du bruker. Selv liker jeg å påføre 1 til 2 lag med en fuktet Beauty Blender og resultatet blir feilfritt hver gang. Ikke kakete, ikke stripete, men naturlig og jevn farge i ansiktet – Ikke minst så blir huden ekstra dewy når jeg bruker en fuktet Beauty Blender.

Den kan minne litt om NARS Sheer Glow Foundation, men kanskje litt tykkere i konsistens. Liker du NARS Sheer Glow eller Chanel Vitalumiere Aqua, slik som meg, kommer du til å elske denne !

 

Pris: 
Fåes her til 462,-
(+ 20% rabatt ved bruk av kodeord PASK20 <– varighet 28.mars. Gratis frakt)


Karakter:
5 av 6

 

Q: Hva er din favoritt foundation ?
Ha en riktig god påske 

10 kommentarer om “Omtale: Giorgio Armani Luminous Silk Foundation”

 1. Veldig bra omtale! Min favorittfoundation er fra INGLOT, men skal skaffe meg denne engang i nærmeste fremtid.

  Svar
  • Tusen takk, kjekt du likte den <3 Hvilken Inglot foundation ? Jeg har sett litt på Inglot sine og lurt på å kjøpe noen for å teste - har hørt så mye bra om dem også 😀

   Svar
 2. Hei,har du problemet å bruke den rabatt kode hos feelunique?jeg fikk ikke bruke den koden og det står man må betale frakt hvis man handler under 60 pound.

  Svar
  • De gjorde frem til 1.mars, men ikke nå lenger :/
   Så jeg oppfordrer alle til å skrive en klagemail til dem og be de fortsette med refund av dette

   Svar
 3. Denne har eg og hatt lyst å prøvd i maange år, prisen så stoppe meg. nå må eg skaffa meg den=)

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.