Omtale: Yves Saint Laurent Volupté Tint-in-Oil

IMG_0379
Yves Saint Laurent har uten tvil det fineste designet på sine leppeprodukter – Jeg har kjøpt mange leppestifter kun for designet sin del, men det viser seg at produktene faktisk er gode også. Et produkt jeg har likt lenge, men helt glemt å skrive om, er deres «Tint in Oil». 

Tint in Oil er kort forklart en lipgloss, bare oljebasert – Den vil da ha samme egenskapene som en lipgloss, altså gi litt farge og glossy finish til leppene, men samtidig vil den være pleiende og fuktgivende. Den inneholder 5 pleiende oljer som «Apricot Kernel oil», «Macadamia Seed oil», «Coriander Fruit oil», «Jojoba Seed oil» og «Passion Flower oil».

Når olja har tørket eller «forsvunnet» fra leppene sitter fortsatt fargen igjen, så den på en måte «stainer» leppene dine litt. Når olja kommer i kontakt med dine lepper tilpasses den etter din naturlige leppefarge. Den gir ikke så mye farge til leppene, men du kan legge flere lag for å få en sterkere farge.

IMG_0374

IMG_0375

Det jeg liker godt med denne leppeolja er at den føles ikke klissete på leppene, slik som lipglosser pleier å være. I stedet er den myk og behagelig på, er ikke uttørkende, leppene føles fuktet og juicy. I tillegg våger jeg å påstå at den har samme holdbarhet som en vanlig lipgloss.

En annen ting jeg elsker med dette produktet er applikatoren. Rareste formen jeg har sett på en applikator noen gang, men du verden hvor bra den er. Den er på en måte formet etter leppene dine så du kan bare legge applikatore ned på leppene og den følger leppenformen din – med andre ord: Idiotsikker!

IMG_0378IMG_0396

Dette er et produkt jeg alltid har liggende i veska, for trenger jeg å se litt freshere ut eller å få litt mer farge i mitt bleke ansikt tar jeg bare litt av denne olja på leppene og den gir med en gang litt «liv» til ansiktet. Det har hendt at jeg har brukt den som en blush i kinnene også – og det fungerer greit det óg, men ikke noe jeg gjør ofte for å si det slik.

Med andre ord et genialt leppeprodukt som gir en naturlig farge til leppene samtidig som den gir en glossy finish, og ønsker du ikke den glossy finishen bare fargen kan du ta et papir og dabbe vekk olja. Den fåes i 8 forskjellige nyanser og jeg har fargene «#5 Cherry Me» og «#6 Papa Don’t Peach». De mørkeste fargene stainer leppene mer enn hva de lyse fargene gjør.

IMG_0369

En favoritt som er et must-have i veska! Og hvis du ikke liker lipgloss, så gi denne likevel en sjanse for denne er noe helt annet.

 

Pris:
Fåes her til 294kr.
(gratis frakt og 10% rabatt ved bruk av kodeord HAPPYTEN).

Fåes også i denne norske nettbutikken til 273kr, men 45kr i frakt kommer i tillegg.

 

Karakter:
5 av 6

 

6 kommentarer om “Omtale: Yves Saint Laurent Volupté Tint-in-Oil”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.