Dupe: Mac Bite of an apple blush – MakeupStore Mission blush


«Mac Bite of an apple» blushen kom ut i Mac sin disney kolleksjon, Venomous villains. Denne kolleksjonen ble solgt ut på noen få timer verden over. Selv om utseende på sminken ser cheezy og barnslig ut så er selve produktene inni fine og unike.

Jeg var så heldig å fikk tak i noen produkter da de solgte den i Norge. Som noen av dere vet fant jeg min all-time-favourite blush som jeg angrer sterkt på at jeg ikke kjøpte flere av når jeg først hadde sjansen. Jeg har letet etter blusher som kan ligne og ikke visste jeg at jeg alt hadde en som var veldig lik i samlingen min. Dere kan tru hvor glad jeg ble da jeg fant det ut !

MakeUpStore sin Mission blush kunne vert tvillingsøstera til MAC Bite of an apple. De er helt like, eneste forskjellen er at MakeupStore sin blush er litt mer pigmentert, men det er jo bare positivt. Er man lett på handen når man påfører Mission så får man helt likt resultat som man får med Bite of an apple fra MAC.

MakeupStore Mission – 155,-
Mac BOAA – 200,- (Selges ikke lengre).

Jeg er helt i ekstase nå, og skjønner hvorfor jeg liker så godt Mission når den er så lik så den andre. Tenk at jeg har brukt denne og ikke tenkt over at denne er den perfekte dupen til BOAA.

Vi får krysse fingra for at MakeupStore aldri fjerner denne blushen fra hyllene 🙂

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.