Ukens favoritt: Dior Addict Vibrant color spectacular shine lipstick #530 Bobo.

Jeg har funnet årets fineste leppestift. Jeg har ikke en eneste leppestift i samlinga mi som er så nydelig som denne, ikke en gang Mac Shy Girl slår denne (og det sier litt).

Dette er Diors nye lipstickformula, Dior Addict Vibrant color spectacular shine, den har 25% mindre voks i seg enn det en normal leppestift vanligvis inneholder. Denne er mer gel-konsistens som er mer behagelig å ha på leppene, den gir mye shine som gir en illusjon av større lepper. De har kommet ut med 44 farger, noen mer pigmenterte enn andre.

#530 Bobo er en korall fersken farget leppestift med masse shimmer, skikkelig sommerfarge. Fargen er medium pigmentert og vil muligens ikke vises så godt på leppene om du har veldig mørke lepper. Men har du ikke så mørke lepper vil denne vises godt på leppene dine.

På meg vises den godt og jeg ble forelska allerede i butikken da jeg prøvde den på handen. Da jeg kom ut i bilen og tok den på leppene så kunne jeg ikke stoppe å se på fargen i speilet etterpå. Den var bare så nydelig.

Dette er den ultimate sommerfargen på leppene. Den passer til oss med lys til medium hudtone veldig godt. Og har du blå øyner så vil denne få det blå i øynene dine til å skinne ( kontrast farger vettu, det fremhever!).

Den tørker ikke ut leppene dine, de føles fuktet og myke både når du har den på og etterpå. Bruk gjerne en leppepensel for å få en jevn påføring.

Av alle de 44 fargene så var det Bobo som fanget min oppmerksomhet mest, og jeg angrer ikke et sekund på at jeg kjøpte den. Jeg kommer garantert til å kjøpe flere.

EDIT:
 Jeg er så forelska i den at jeg faktisk kjøpte 2 backup av den nå nettopp.

Pris:
265,- Esthetique

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.