Decleor The Wonders of Nature Hydration Collection


Tidligere denne uken fikk jeg pakker i posten og der låg bl.a dette gavesettet fra Decleor – Kjempefin gave å une seg selv med eller kjøpe i julepresang til noen. Jeg valgte «Hydration» siden huden min trenger det nå på vinteren da den blir tørr i noen områder – «Kjekt» med kombinasjons- og fuktfattig hud dere!

I dette kitet får man med en 50ml stor krukke med fuktighetskremen Decleor Hydra Floral Anti-Pollution Flower Nectar Moisturising Cream som alene nesten koster det samme som hele kitet. Du får også med en 15ml tube med Decleor Hydra Floral Anti-Pollution Moisturising Gel Cream for Eyes som også koster en del samt en liten flaske med Decleor Aromessence Neroli Essential Serum. Alt dette kommer i en fin gaveboks, i tillegg ligger det et tre i boksen som jeg ikke helt skjønte hva var til i starten – Men det er et smykke-/ringtre så man kan henge opp smykkene sine på.

Jeg kommer til å skrive full omtale på disse produktene etter jeg har testet dem en stund til. Jeg har hatt en liten tube av den fuktighetskremen fra før, og jeg likte den veldig godt så gleder meg til å prøve den mer!

Hele dette kitet koster £35.70, men har en verdi på £79 !  Feelunique har også noen rabattkoder som jeg har postet tidligere på bloggen – Her er innlegget med rabattkodene. De har også 10% på hele nettbutikken dersom du bruker kodeord GIFT10!

Denne gavepakken får du hos Feelunique til 35,70 pund
( Gratis frakt + nettbutikken betaler tilbake toll/moms) 

 

 

17 kommentarer om “Decleor The Wonders of Nature Hydration Collection”

 1. har bestilt det nå 😀 har vært på jakt etter fuktighetskrem, serum OG øyekrem de siste dagene, faktisk! hadde brukt endel mer penger hvis jeg hadde bestilt alt hver for seg, hehe. gleder meg til å prøve 🙂

  Svar
 2. Jeg har brukt denne øyekremen i over et år og elsker den, syns den er veldig god. Jeg var blålig og posete under øynene til vanlig før, men denne har faktisk hjulpet mot det. Den er også veldig drøy i bruk, så den holder lenge. Jeg bruker denne om dagen og Harmonie Calm om natten, og jeg har ikke begynt på nye enda! (Men de ligger klare, passet på å kjøpe nye i Paris. De kostet btw omtrentlig det samme der som på nettet. Norske priser er psyko.) Hudpleieren min sa at denne er veldig bra og at jeg burde fortsette med den senest i går 😛 Hun anbefalte også dette serumet, som gir dyp fukt og er veldig bra også for fet/uren hud som min. Jeg har Ylang Ylang-serumet nå, men skal kjøpe dette neste gang. Kremen er også veldig god! Jeg har bare prøvd kremen hos hudpleieren, men jeg har brukt emulsionen av samme type veldig lenge, som kanskje er enda bedre for fet hud siden den er litt tynnere og kanskje trekker bittelitt lettere inn. Et fantastisk sett, anbefales! 😀

  Svar
 3. Fikk dette i posten selv for en ukes tid siden, og skjønte heller ikke hva jeg skulle med treet. Så takk for tipset! Hehe.. har brukt disse produktene i flere år og elsker dem. Håper du også blir fornøyd 🙂

  Svar
 4. Øyekremen er kjempe god, veldig fuktighetsgivende samt mild mot huden rundt øynene 🙂 Jeg har veldig sarte øyne som ofte svir selv om produktet ikke er i kontakt med selve øyet, men denne er helt super 🙂

  Svar
 5. Decleor <3 For min del funker Nutridivine bedre om vinteren, for jeg blir ekstremt tørr i huden. Hydra Floral elsker jeg derimot å bruke om sommeren 🙂 Så fint det smykketreet var!

  Svar
 6. Jeg savner veldig mer sminke relaterte innlegg. Som dagens sminke, tutorials osv. Før da du hadde mallo88.blogg.no så gikk jeg inn på bloggen din hver eneste dag. Da blogget du ofte og du varierte hva du skrev om. Nå for tiden hra jeg glemt bloggen din helt. Jeg er innom kanskje en gang hver 2. uke og når jeg først er her så er det ingen innlegg jeg gidder å lese ferdig.

  Jeg savner veldig gamle Malin!

  Svar
  • Heisann!

   Supert du sier i fra, jeg tar alle tilbakemeldinger seriøst og vil at leserene mine skal like seg her:)
   Beklager jeg har ikke helt hatt fokus på blogging det siste året mtp skole/jobb – spesielt den siste tiden…

   Men jeg skal prøve så godt jeg kan til å komme tilbake i de gamle rutinene mine. Kjøpte for litt siden et helt nytt videokamera og bakgrunn til filming og lignende – det står helt ubrukt enda! 😛

   Takk for tilbakemelding :)<3

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.