Benefit Upgrade to Gorgeous Gift Set


Christmas shoppen til Feelunique har de nå supre gavesett, og det var her jeg fant denne lille søte kofferten med sminke i fra Benefit. Denne inneholder både fullsize og travelsize produkter til en fin pris.

Kjekt å kjøpe dersom du vil prøve litt forskjellige produkter uten å betale så mye for det. Den er også en fin å gi som f.eks en venninnegave eller du kan dele opp produktene og ha i en julekalender.

Benefit Upgrade to Gorgeous får du med 5 forskjellige produkter fra Benefit – Fullsize Benefit Sugerbomb blush som alene koster veldig mye, fullsize Benefit High Beam highlighter, travelsize Benefit POREfessional primer, travelsize Benefit They´re real mascara og travelsize Benefit Laugh with me LeeLee parfyme….

..Alt dette kommer i en søt liten koffert som du kan f.eks oppbevare smykker eller sminke oppi. Kitet har en verdi på £58 men koster kun £35 hos Feelunique.

Jeg klarte såklart å miste blushen i gulvet da jeg skulle ta bilde i sted, så den ble desverre knust, men kan fint brukes for det. Omtale kommer på alle disse produktene når jeg har prøvd dem en stund – Mascaraen har jeg allerede en omtale på som du kan lese her. Jeg gleder meg veldig til å prøve primeren – den har jeg hørt så mye bra om!

Pris:
£35 hos Feelunique (gratis frakt + refunderer toll/moms)
– De har også en del andre rabattkoder som du finner her.

 

Q: Har du prøvd Primeren til Benefit? 
– Ha en superfin helg jenter  ♥

 

16 kommentarer om “Benefit Upgrade to Gorgeous Gift Set”

 1. Hei, jeg bestilte en pakke fra feelunique på mandag, men når jeg sjekker på statusen på pakken står det bare pending. Jeg har sendt de to mailer å spurt hva som skjer hvorfor de ikke sender pakken min når produktet er på lager. De svarer ikke på de mailene åå lurte på om du har opplevd dårlig service fra feelunique eller om det bare er på grunn av at det snart er jul.

  Svar
  • Du har ikke fått mail om at pakken er sendt heller ? 🙂 De sender deg mail når di sender den.. Betalte du med bankkort ( da kan det ta litt lengre tid, enn hvis du betaler med Paypal ) Jeg har bare god erfaring med Feelunique, det kan ver slik du sier at det er pga det er snart jul 🙂

   Svar
 2. Så du hadde nevnt kickback.no på beautyfuzz.com/nettbutikker, lurte på om du bruker siden selv, og om du gjør det, kan du skrive et innlegg om det? 🙂

  Svar
 3. Hei 🙂 håper du kan svare på dette.

  Jeg bestilte en parfyme fra feelunique den 7 november, nå nesten 3 uker etter har.jeg enda ikke fått den. Har bestilt derfra flere ganger og det har aldri tatt så lang tid.. Maks en og en halb uke. Prisen var på ca 180 så den skal ikke være stoppet i tollen heller. Har prøvd å sende dem mail men dem svarer ikke :/ hva skal jeg gjør???!!! Er utrolig fortvilt..

  Svar
  • Hmmmm, det kan vær Royal Mail/Posten bruker lang tid 🙂 Gi dem denne uka og hvis du fortsatt ikke har fått pakken kan du skrive en mail til evt skrive til dem på facebook – når det er offentlig pleier dei å svare fort 🙂

   Svar
   • Hei, og takk for svar 🙂

    Har enda ikke fått noe, det som er litt rart er at denne pakken som jeg bestilte 7 november (bestilte en parfyme til under 200) har jeg enda ikke fått, mens en annen en jeg bestilte derfra, en hårkur den 18 november, den fikk jeg for noen dager siden..

    Har sendt dem mail, og jeg fikk som svar var at de kunne bekrefte at den var sendt 9 november, og det tar som regel 8-10 arbeidsdager, men noenganger kan det ta lengere tid, og at jeg skulle følge opp til 20 arbeidsdager, hadde jeg ikke fått den innen da skulle jeg si ifra og så skulle de ta saken videre.. Men jeg synes det er så rart at jeg fikk den andre pakken som jeg bestilte over en uke etter..

    Vet ikke helt hva jeg skal gjøre, får vel bare vente? 😮

    Svar
 4. Hei! Jeg er på jakt etter en øyenskygge palett med MATTE øyenskygger i burntoner! Men det er jo umulig og finne! Har du en og anbefale? håper på svar

  Svar
 5. CoastalScents er bra.. handlet mye der. Utrolig fine gavepakke det der.. Blir enten julegaver derfra elelr nye sko til familien på http://www.heels.no.. Ikke til pappa sef.. 😀
  Men til mine søsken. De ahr veldig god kundeservice og kan trygt anbefales. Betaler med paypal i tillegg 🙂
  VIl ikke anbefale feelunique… De roter altid med bestillingene mine.. 🙁

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.