Dagens tips: Oppskriften til en vellykket spakveld

Alle jenter fortjener litt selvpleie i blant. Min mening fortjener vi det minst én gang i uken. Jeg unner meg gjerne to dersom jeg har tid, og jeg har ikke dårlig samvittighet at all. Nå kommer mine tips til en vellykket spakveld.

Jeg liker best å ha selvpleie-dagene på kvelden, da kan jeg hoppe rett i morgenkåpa etterpå evt. legge meg under dyna og se en koselig film eller noe kjekke serier på tv. Og disse selvpleiedagene er som oftest på søndager (dagen-der-på) og en midt i uka dersom jeg unner meg to spa-kvelder.

Er du så heldig som har badekar så bruk det !
Tapp i varmt vann og bruk badebomber, oljer eller en såpe som er gjerne er litt beroligende ( lavendel f.eks).

Demp lyset !
Eller slukk det helt og tenn noen te-lys (gjerne med lukt!). Ingenting er mer deilig med dempet belysning og levende lys.

Ansiktmaske
Det er aldri en skikkelig spakveld uten ansiktsmaske. Fjern sminken og rens og skrubb huden før du påfører ansiktsmasken. Kjøp gjerne noen billige fra H&M, lag selv eller spander på deg en skikkelig dyr maske ( det føles alltid litt bedre).

Hårkur
Hårkur hører også hjemme i en spakveld. Man bør kure håret 1-2 ganger i uken. Kjøp deg en god hårkur hos frisøren som er tilpasset din hårtype/-tilstand, da får du best resultat.

♥ Skrubb kroppen og smør deg inn i en velduftende bodylotion
Kroppen trenger også pleie, så skrubb vekk tørr hud og tilfør ny fuktighet med en god bodylotion når du er ferdig i badekaret/dusjen. Smør gjerne på litt selvbruning dersom du har det.

♥ Drikke og snacks.
Te og grønnsaker m/dip er min favoritt når jeg har spakvelder. Stor kopp med mango te, og til grønnsaker liker jeg gulrot, agurk og selleri med Holidaydip.

♥ Lesestoff
Dersom du ikke har agurkskiver eller annen form for maske på øynene, så er lesestoff viktig. Jeg digger å lese jenteblader som handler om sminke og mote. Cosmopolitan Beauty, Det Nye +++ 

Etter badet..:

♥ Bryn og negler:
Når du er ferdig i badekaret så kan det vær lurt å bruke den tiden til å nappe brynene, da er porene åpne og det gjør mindre vondt å nappe. Eller du kan gi deg en flott manikyr/pedikyr. Neglebåndene er bløte etter et varmt bad og er derfor lettere å skyve bort.

♥ Sminkefri dag
Nyt den rene følelsen man får etter en slik spadag og dropp sminken. La huden få kvile og puste litt denne dagen.

♥ Chickflicks?
Hva med å avslutte kvelden med en skikkelig jentefilm.

Ha en koselig spakveld jenter.
Nyt den! ♥

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.