Omtale: Biotherm Deo Pure Roll-On.


Biotherm sin Deo Pure roll-on har jeg lenge vert fan av, og da jeg fikk velge ut Biothermprodukter var det denne deoen jeg bestilte mest av. Jeg har prøvd mangen forskjellige deodoranter, men ender alltid med å gå tilbake til Deo Pure fra Biotherm. 

Jeg liker deodoranter som lukter friskt og rent, men ikke for sterk slik at det kræsjer med parfymen jeg bruker. Denne fra Biotherm lukter friskt og rent, du kjenner lukta dersom du lukter der du har brukt den, men hvem lukter deg i armhullene da? Den er ikke så sterk at den kræsjer med parfymene jeg har sprayet på halsen f.eks.

Deoen er veldig våt, så vent noen minutter før du kler på deg, men når den har tørket så etterlater den ikke flekker på klærne. Den føles kjølende og god når jeg påfører den. Den irriterer ikke huden og jeg har ikke fått utslett eller rød hud slik jeg fikk av Sterilan sin deo som jeg skreiv om rundt juletidene i fjor.

Lukten holder hele dagen og kamuflerer vond lukt som kan komme i løpet av dagen dersom du er aktiv og svetter litt – Så du lukter ren og nydusja i armhullene dine fra morgen til kveld.

Dette er uten tvil den beste deodoranten jeg har prøvd og den har vert en favoritt lenge. Jeg er glad jeg fortsatt har noen igjen og ikke minst at vi nå kan få de hos Feelunique. Deoene fåes også i diverse parfymerier som fører Biotherm, som f.eks Parfymelle. Biotherm har andre deodoranter også, bl.a Natural Protect Roll-On som det også kommer en omtale på ganske snart.

Pris:
190,- hos Vita

 

Karakter:
6 av 6

 

 

8 kommentarer om “Omtale: Biotherm Deo Pure Roll-On.”

 1. Flott innlegg! Sett at mange er fan av den, selv har jeg ikke testen den, men burde nokk det når den får så gode anmeldelser! 🙂

  Svar
 2. Dette var den eneste deodoranten jeg brukte i flere år, men siden den var så dyr prøvde jeg ut andre. Og jeg må si meg imponert over de nye garnier mineral deodorantene. Nå er det jo lenge siden jeg har prøvd denne, men mener å huske at den ikke holdt hele dagen med skole og stall, men de færreste deodoranter holder vel så lange dager;)

  Svar
  • Hmm.. Burde kanskje se etter den og bare for å prøve:) Håper den ikke irriterer huden da, er blitt litt skeptisk til å prøve nye deodoranter etter Sterilan hendelsen:P Men takk for tipset !

   Svar
 3. Denne skal jeg teste neste gang.
  Jeg bruker Helena Rubinstein Nudeit og den er også veldig bra. Har vært en favoritt i flere år.

  Svar
 4. Jeg har brukt denne deo’en i flere år, men opplever at den flekker av på svarte klær, til tross for at jeg venter til deo’en tørker.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.