Lip Product Addict Tag !

IMG_9524_1
En ganske så populær tag som vandrer rundt på norske og utenlanske blogger og youtubekanaler er denne «Lip Product Addict tag». Jeg slenger meg på denne taggen og skriver om mine leppeprodukter som jeg elsker.

Jeg har gått fra å bruke kun korall fargede leppeprodukter til å også bruke mer rosa farger – dette er fordi jeg har gått fra mørk brunette til lys blondine og ikke passer de samme nyansene på leppene nå som før. Jeg bruker fortsatt korall, men mer korall/rosa i stedenfor korall/oransj.

IMG_9525
1. Favourite balm/treatment?
Er vel ikke noe sjokk at Korres Lip Butters er svaret her ? Dette er det beste pleiende leppeproduktet jeg noen gang har prøvd og jeg har mistet helt tellinga på hvor mange slike krukker jeg har brukt opp. Dette leppeproduktet inneholder ikke mineraloljer, parabener og silikoner som tetter porene og gir hudormer. Er veldig fuktgivende og pleiende og fåes i mange forskjellige nyanser. Fåes her til 80,- (gratis frakt, 7% rabatt ved bruk av kodeord 7BEAUTYFUZZ og de refunderer toll/moms).

 

IMG_9518
2. Best eye-catching red?
Jeg pleier ikke å gå med rød leppestift, fordi det passer ikke min stil, men jeg har et leppeprodukt som er litt rødrosa som jeg virkelig elsker og det er YSL Lipstain #12 Pink Coral. Dette produktet føles veldig lett og flytende på leppene men gir likevel godt med farge og man kan legge flere lag for å få den mer pigmentert. Fargen er litt rødrosa, men legger du flere lag vil den bli litt mer korallrød. Sitter godt og lenge på, tørker ikke ut leppene og gir en flott glossy finish. Fåes her til 250,- (gratis frakt, 7% rabatt ved bruk av kodeord 7BEAUTYFUZZ og de refunderer toll/moms).

 

IMG_9517
3. Best luxury & best drugstore?
YSL Rouge Volupte Shine er vel det mest lukseriøse leppeproduktet jeg har. Jeg har denne YSL Rouge Volupt også, men jeg liker bedre konsistensen på Shine versjonen. En av fargene jeg liker best av YSL Rouge Volupt Shine er #8 og #15 .
Beste drugstore produkt må bli Apocalips til Rimmel – dette er kjempegode lipstains med god holdbarhet og de er godt pigmenterte. Rimmel fåes her til 50,- og YSL lipsticks her til 250,- (gratis frakt, 7% rabatt ved bruk av kodeord 7BEAUTYFUZZ og de refunderer toll/moms).

 

IMG_9515
4. Best MAC lipstick?
Oj, denne er litt vanskelig da jeg har hatt én favoritt i mange år, Shy Girl, men den passer jeg på en måte ikke like godt nå som jeg er blitt blond. Det er min favoritt, men jeg har funnet enda en som passer meg enda bedre nå og det er Cream Cup som er en nude rosa farge. Fåes her til 185,-

 

IMG_9519
5. The most disappointing?
Maybelline Baby Lips. Jeg skjønner ikke hypen, fordi den er jo ikke pleiende i det hele tatt. Den gir litt farge på leppene, men ingen grunn til å skrike hurra for det ? Få 3 stk her til 80,- (gratis frakt, 7% rabatt ved bruk av kodeord 7BEAUTYFUZZ og de refunderer toll/moms).

 

6. Liner – yes or no?
YES! Jeg må innrømme at jeg bruker ikke lipliner hver gang jeg sminker meg og spesielt ikke til hverdags, for det har jeg ikke tid til. Men skal jeg ut på fest eller noe hvor jeg pynter meg litt ekstra pleier jeg å bruke lipliner.

 

IMG_9512
7. Best gloss?
Åhh, dette er også litt vanskelig for her har jeg to favoritter. Den første er DIOR sine lipglosser – bare se på de da, de er så fine óg har mange fine farger og finisher. Og Chanel sine lipglosser er også en favoritt da de har en god konsistens som ikke er klissete og seig + de har mange fine farger. Men må jeg velge én så blir det Dior sine. Fåes her til 220,- (gratis frakt, 7% rabatt ved bruk av kodeord 7BEAUTYFUZZ og de refunderer toll/moms).

 

IMG_9520
8. Something extra!
Et av mine favorittleppestifter utenom MAC er Dior sine, da mener jeg disse Dior Addict lipsticks. De har 25% mindre voks og inneholder gel som ikke virker så uttørkende, gir mer shine og ligger penere på leppene. Min favorittfarge er #530 Bobo som fåes her til 245,-  (gratis frakt, 7% rabatt ved bruk av kodeord 7BEAUTYFUZZ og de refunderer toll/moms).

 

Hvis du har gjort denne tagen send meg gjerne link til ditt innlegg, og dersom du ikke har så tagger jeg deg. Dersom du ikke har blogg kan du gjerne skrive dine svar i kommentarfeltet under for jeg er veldig nysgjerrig på andre sine leppefavoritter og har lyst å prøve noe nytt 🙂

 

Q: Har du prøvd noen av mine favoritter? 🙂

 

13 kommentarer om “Lip Product Addict Tag !”

 1. Enig med deg når det kommer til babylips kjøpte flere for å teste dem ut men fikk null utav dem eneste positive med dem er at lillesøster på 8 synes dem er fantastiske for dette er jo «leppestift» som gir flott farge på leppene uten at hun får bråk for det 🙂

  Svar
 2. Åååh, så kjekt innlegg 🙂 Kjempefine omtaler 😀 De dior-lipglossene har jeg hatt så lyst til å prøve, og også chanel – så det må jeg prøve etterhvert 🙂 Tusen takk for alle tips 🙂 Jeg også har den maybelline lepomaden, jeg syns den er god på leppene, men forsvinner lett, og fargen er helt grusom til meg :/ Den gule typen skal være med solfaktor, men den føler jeg ikke sitter ett sekund på leppene, noe som er litt rart pga solfaktoren :/ Jeg er veldig glad i korres lip balm i jasmine, nydelig farge og er så god på leppene 🙂 Ellers elsker jeg dior lip glow 🙂 Victoria secret sin «taffy go lucky» tror jeg må være min favoritt nr. 1 – utrooolig fin farge, lukter skikkelig digg og sitter godt (og er ikke klissete og ekkel). Anbefales 🙂 Har også youngblood lipgloss unveiled, den ser veldig knall ut, men er en nydelig rosafarge som sitter godt 🙂 Så prøvde jeg en lipgloss i forrige uke som het «Yves Saint Laurent Gloss Volupté» i fargen «203 Corail Gandoura», nydelig lys korallfarge 🙂 Haha, ble litt mye det her 🙂

  Svar
 3. Jeg har ikke prøvd noen av favorittene dine. Men deler skuffelsen over baby lips, syns fargen var grei nok, men jeg syns den smaker parfyme og ikke var den spesielt fuktighetsgivende heller

  Svar
 4. Jeg har ikke prøvd noen av favorittene dine. Men deler skuffelsen over baby lips, syns fargen var grei nok, men jeg syns den smaker parfyme og ikke var den spesielt fuktighetsgivende heller

  Svar
 5. Har Chanel og Dior-glosser (dior er favoritten her også), også har jeg korres lip butter! 🙂 Har heldigvis ikke kjøpt Babylips, siden jeg har hørt ganske mye dårlig om dem…

  Svar
 6. Hei! Beklager om du har svart på dette før eller skrevet om det tidliger, men jeg fant ikke noe info, gjerne gi meg linken om du har 🙂 Så, det jeg lurte på var om du kunne linke til bloggene og youtuberene du følger? Tusen takk 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.