Advarsel: Falske GHD rettetenger

                          

Jeg har kontaktet GHD angående nettbutikken http://www.ghdrettetanginorge.com/. Denne siden står ikke registrert som sikker/godkjent nettbutikk hos GHD sin offisielle nettside. Hva bør man se etter når man handler GHD, hvordan spotte falske nettsider?

Som sagt kontaktet jeg GHDhair.com og spørte om de visste om denne nettsiden solgte ekte eller falske GHD produkter. Og her er svaret jeg fikk

Hei Malin,
Denne siden www.ghdrettetanginorge.com selger falske produkter, er kjempefint at du vil skriver en advarsel på din nettside.

Vårt hovedkontor i England jobber med å få lagt ned denne siden, men slike ting tar litt tid.
Takk for din mail og at du holder ører og øynene åpen for slike falske sider, vi setter stor pris på det:)

Vennlig hilsen
Administration Manager – Norway

 

Som dere ser selger denne siden falske GHDer. Desverre så er ikke denne siden alene om dette. Det finnes mangen nettsider som selger falske ghder. Og det er ofte dei samme eierene bare forskjellige nettside-adresser (url).

Hvordan du enkelt kan sjekke om nettsiden du vurderer å handle hos selger ekte ghd er å ta turen innom Ghd sin offisielle side, Ghdhair.com og skrive inn linken til den nettbutikken du lurer på  – Her kan du gjøre det.

En annen ting som bør gjør deg mistenksom er hvis rettetengene koster 500-800kr.
Nettsider som har ordet; Billige rettetenger, GHD i Norge, billige ghd, ghdstraightners og lignende bør du også vær litt obs på. Kommer du over slike sider så sjekk om de selger ekte ved å gå på linken ovenfor ( ghdhair.com).

Hvorfor du ikke bør kjøpe falsk/kopi GHD rettetenger:

  1. På grunn av dårlig kvalitet og dårlige sikkerhetssjekker er falske stylere farlige og kan gi elektrisk sjokk, alvorlige forbrenninger og skader på håret.
  2. Kun ekte ghd-stylere har 2 års garanti.

 

En enkel huskeregel før du kjøper GHD:

Sjekk alltid om siden selger ekte GHDprodukter – (sjekk her

2 kommentarer om “Advarsel: Falske GHD rettetenger”

  1. Hei,
    etter å søkt litt på nett for å få tips til hvor man får kjøpt billig GHD glattetang, endte jeg opp med å bestille på feelunique etter tips fra et tidligere blogg innlegg du hadde. Har nå nettopp fått glattetangen i posten å selve tangen er sikkert sånn som den skal være, men det går ikke an å gjøre om kontakten slik at den kan brukes i Norge. Den er ikke sånn som du beskriver på dette blogg innlegget. Ønsker bare å informere om dette slik at ikke flere risikerer å gjøre det samme i god tro om at man enkelt kan fikse dette selv. Skal nå forsøke å få refundert pengene jeg har betalt i moms, så får vi håpe at dette går i orden. Mvh Ann Mari

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.