Omtale: Dermalogica Total Eye Care SPF 15 ( øyenkrem)

Det er ikke ofte man finner en øyenkrem med solfaktor i, men denne fra Dermologica har det – og jeg klager ikke !
Fordi den tynne ømfindtlige huden vi har under øyet trenger også beskyttelse mot sola.

Dette produktet skal ha 3 gode egenskaper; den beskytter mot sol, lysner området under øyet /reduserer mørke ringer og den skal fornye strukturen på huden under øyet..

Jeg syns den lysnet litt, men ser ikke noe dramatisk forskjell. Uansett så er det viktigeste for meg at den gir fukt og beskytter mot sol. Det at den lysner litt over lengre tid er bare pluss, men ikke noe must-have for meg akkurat nå.

For litt siden brukte jeg Clinique sin øyekrem, all about eyes, og jeg likte den svært godt. Men nå kommer jeg ikke til å bruke denne lenger, fordi jeg liker Dermologica Eye Care mye bedre.

Den har en veldig lett konsistens, og at den kommer i en tube er bare helt genialt – Syns produkter som kommer i tube virker rensligere for du slipper å stikke fingrene dine nedi produktet/krukka.

En annen viktig ting med denne øyekremen fra Dermologica er at den ikke gav meg milier, noe som jeg fikk av Benefit eyecon øyekremen. Øyekremer som er litt for tykke/rike kan gi meg milier, men siden Dermologica er så lett i konsistens og ikke så rik får jeg ikke milier av denne.

Helt OK øyekrem som gir fukt og beskytter mot sol, det som er litt minus med denne øyekremen er at den er  litt for dyr, den er ikke verdt nesten 300,-. Men utenom dette er den som sagt, helt OK.

Pris:
288,- hos Lookfantastic

Karakter:
4 av 6

En kommentar om “Omtale: Dermalogica Total Eye Care SPF 15 ( øyenkrem)”

  1. Til tross for den høye prisen er øyekremen veldig drøy! 🙂 Bruker du riktig mengde skal den holde i 1-1,5 år!

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.