Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Sneak Peek – Sminkerommet !

IMG_8822For et halvt år siden flyttet jeg ut fra leiligheten jeg bodde i og i desember fikk jeg nøklene til min nye leilighet og har den siste tiden pusset opp. Nå er sminkerommet ferdig malt og er klar for å flytte inn sminken og her er en liten sneak peek på hvordan sminkerommet blir.

Jeg gleder meg som en unge til alt er helt ferdig, kunne lage sminkelooks til bloggen uten å lete i pappesker skal bli en fornøyelse. Nytt sminkebord har jeg kjøpt meg og har innsett at jeg trenger en kommode ekstra, fordi den andre er så full at den er blitt vinglete og skeiv – Tålte ikke det tydligvis *ups*.

Bildedryss….

IMG_8824

IMG_8830

IMG_8835

IMG_8838
Så her er en liten smakebit på hvordan sminkerommet mitt kommer til å bli. Jeg er langt i fra ferdig, men har i den siste tiden vært sengeliggende med magevirus og forkjølelse – Satser på at jeg er friskere i neste uke for da skal jeg begynne å sortere sminken og legge den på plass i skuffer og kommoder  *iiih*…

Ønsker dere alle en fin lørdag videre!
– Har du sminkerom ? 

 

26 comments to Sneak Peek – Sminkerommet !

Legg inn en kommentar