Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Omtale: MakeupStore Tri Brow


Jeg syns bryn er det viktigeste i sminkerutninen fordi bryn er det som gir ansiktet ditt en «personlighet» og forskjellige ansiktsutrykk. Uten bryn vil du se helt anonym og litt syk ut – Derfor syns jeg det er viktig med gode brynprodukter og har prøvd mye forskjellig i det siste og har nå endelig funnet en ny favoritt !

Før brukte jeg MAC Lingering Brow blyanten til å fylle i bryna med og av og til MAC Charcoal brown øyenskygge og syns begge gav en fin farge – Men med blyanter kan resultatet oftest bli litt hardt og øyenskyggen fra MAC ligger i et stort palette som kan vær litt stress å dra med seg, så derfor gav jeg denne lille bryntrioen en sjans.

Du får tre forskjellige farger, lys blond, mørkeblond og svart – Du kan mikse fargene for å gjøre noen av fargene mørkere eller bruke en av fargene helt alene. Jeg bruker den mørkeblonde fargen og på selve buen på øyenbrynet blander jeg den mørkeblonde med litt av den sorte fargen. Fargene blir ikke for sterke på, men om du selv syns det blir for mørkt kan du enkelt duse ut fargene med en ren mascarabørste.

Holdbarheten er nokså bra alene, men jeg anbefaler å sette dette brynproduktet med en bryngel for å «låse» fargen slik at du får en lenger holdbarhet. Har du en tendens til å bli litt blank i huden, svett eller lignende så kan fargen forsvinne litt utover dagen dersom du ikke setter produktet med bryngel.

Du får disse fargene i «single» krukker, så du slipper å kjøpe en «tri brow» hver gang, men siden jeg mikser litt syns jeg det er greit med forskjellige farger i én og samme boks.

Så min nye brynrutine er MakeupStore Brow tri brow som jeg påfører med Sigma E75 (skråbørste) også børster jeg lett over bryna for å blande fargene litt med Sigma E80 (mascarabørste) og avslutter med litt bryngele fra MAC.

Ny favoritt !

Pris:
185,- hos MakeupStore.

Karakter:
6 av 6

 

15 comments to Omtale: MakeupStore Tri Brow

Legg inn en kommentar