Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Hos frisøren: Ombre hair


I dag har jeg latt håret få en liten overhaling hos min frisør Anita, med frisørprodukter fra Ariana. Jeg ville fjerne det rosa feltet på siden og få ombre hair slik at håret blir noen nyanser lysere nå som det er snart sommer.  

Jeg har fått farget etterveksten, klippet bort tørre og slitte tupper og bleket tuppene. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og kan nå gå sommeren i møte med litt mer lyst sommerhår. Jeg viste bilde av håret til Rachel Bilson og sa «Jeg vil ha sånn!» og slik ble resultatet 😀

Jeg har nå kjøpt inn lilla shampoo, Redken for men Silver Charge,  for å dempe rødtonene litt. Jeg ville ikke ha det helt blondt, kontrast til min brune hårfarge, men bare noen nyanser lysere slik at det ser mer sommerbleket ut. Jeg ville også ha det litt fremme i ansiktet slik at det ser litt mer «naturlig» ut.

Beklager sladdinga, men lover bedre bilde uten sladding og mer stylet hår senere. Nå har jeg bare litt saltvann i og fønet frem bølger. Skal få Espen til å ta bedre bilder i morgen, både bak og framme, med mer stylet hår og med sparkel i tryne 😉

 

Ha en fortsatt fin kveld, jenter!
– Hva har dere gjort på idag? 

 

15 comments to Hos frisøren: Ombre hair

Legg inn en kommentar