Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Børstevask og sminkevideo ?

Det er søndag og min ukentlige børstevask er i gang, litt kjedelig og kjekt samtidig. De 10 første børstene er kjempekjekke, men når man ser tilbake i kurven og ser hvor mangen man har så er det ikke fult så kjekt lenger. Heldigvis kan jeg vaske flere børster samtidig når jeg bruker Daiso brush Cleanseren min. Jeg pleier ikke ha så mye vann i glasset som vist på bilde altså 😛

Men nok syting om børstevask,  det jeg vil med dette innlegget er å høre om det er noen spesielle sminkevidoer dere ønsker dere? Jeg satt å vurderte om jeg skulle kjøre sminkevideo hver søndag fremover – noe som jeg innerst inne vet at jeg ikke kommer til å holde, men kan prøve å ha iallfall noen sminkevidoer om søndagene i måneden.

Kjendisinspirert, festsminke, sommersminke, brudesminke, hverdagssminke eller lignende. Kom med forslag eller bilder! Hvis jeg får noen forslag idag skal jeg prøve å lage en video alt i kveld, bare satse på at de fleste av børstene er tørre til dess 😉

Og ja, mens vi er inne på sminkevideo – Tusen takk for alle de utrolig skjønne og koslige kommentarene deres på «Min Foundationrutine» videoen sist søndag. Dere er bare så snille og gode hele gjengen! ♥

Ha en fin søndag videre, jenter !
– Sminkevideo ønsker? 

 

 

22 comments to Børstevask og sminkevideo ?

Legg inn en kommentar