What a mess!

IMG_0658
Det er ikke ofte jeg skriver slike «vanlige/hverdagslige» blogginnlegg lenger, og jeg vet ikke om det er slike blogginnlegg dere ønsker å lese her på bloggen heller – men i dag kommer det hvertfall et.

Og ja… dette sminkerommet altså. Jeg aner ikke hvor mange ganger jeg har fått forespørsel om en room tour/sminkekolleksjonsvideo og planen er at jeg skal gjøre det. Men når man har en liten ramp av et hundevesen i huset som ikke klarer å holde labbene unna den hvite sofaen og sminken min så er det ikke lett å lage en slik video. For hos meg er sminkerommet alltid rotete – og jeg velger å skylde på valpen min *kremt..*

IMG_0659

I dag fikk jeg støv på hjernen og sminkerommet er nå nyvaska og rydda. Gammel sminke er kastet og det er gjort plass til ny. Ikke minst så klarte vi å få sofaen hvit igjen etter x antall vask og en skummel «heksebrygg» :p

Litt bildedryss…

IMG_0663
Endelig hvit igjen…. Men må strykes.

IMG_0665
Snakker vi empties blogginnlegg snart?

IMG_0675
IMG_0680Favoritt skuffa mi med MAC leppestiftene i…

Jeg har et blogginnlegg på sminkerommet med flere bilder som dere kan lese her, dersom dere vil.

Nå skal jeg bare fortsette å kose meg innpå sminkerommet med høy musikk og produktfotografering til kommende blogginnlegg. Så avslutte kvelden med farging og napping av bryn etterfulgt av en lang dusj med hårkur og diverse spaprodukter.

 

 

 

Vi snakkes allerede i morgen med ett nytt blogginnlegg!
Q: Er dere interessert i en «Månedens favoritter» her på bloggen?

 

 

 

 

5 kommentarer om “What a mess!”

  • Det er mange år siden jeg kjøpte de og jeg finner dem ikke igjen :/ Skulle gjerne hatt mer selv. Har søkt på ebay men finner ikke.

   Jeg har mine lipglosser/liquid lipsticker i slike hvite «kurver» i skuffen (her ser du de hvite kurvene: https://beautyfuzz.com/oppbevaringstips-til-sminken/ )

   Har noen akryl leppestift holdere fra Søstrene Grene hvor noen liquid lipstick står i, men mest er i skuffen.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.