Topp 5 – MAC Blusher

IMG_0850
MAC og NARS er mine favorittmerker når det kommer til blusher, og i dag tenkte jeg å dele mine favorittblusher fra MAC – Og denne gangen tar jeg kun med blusher som du får tak i og som ikke er limited edition.

I et tidligere blogginnlegg skreiv jeg om mine 5 favoritt MAC Leppestifter, som du kan lese her, og MAC sine leppestifter er virkelig de beste – Både MAC sine blusher, leppestifter og andre produkter får du nå 25% rabatt på (tilbudet går ut ved midnatt!).

Les også: MAC Blush finisher

Som sagt skriver jeg bare om blusher du får tak i butikk/nettbutikk nå og som ikke er Limited Edition. Men om du har lest bloggen min i noen år vet du sikkert at MAC Bite Of An Apple er min absolutt favoritt, men som dessverre var en Limited Edition blush fra Venomous Villains kolleksjonen – Men jeg har funnet en dupe til denne som heter Mission fra Makeup Store, hvis du vil sjekke den ut…

 

something
MAC Cremeblend blush Something Special 
:
Jeg er veldig glad i kremblusher for de smelter så lett inn i huden og gir den en naturlig glød uten at det ser pudrete ut – Og MAC har noen supergode kremblusher. Something Special er en nydelig lys korallfarge som er utrolig fresh på sommeren. Den passer til veldig lys hudtone til medium og kan sikkert fint brukes av mørkere hudtoner også. Den har ingen shimmer eller glitter i seg, men fordi det er en kremblush ser den ikke matt og tørr ut på huden.

Fåes her til 201,-  (25% rabatt ved bruk av kodeord: BLACK25)

 

IMG_0857
MAC Cremeblend blush Posey :
Også en kremblush som både ser naturlig ut og som er lett å duse ut. Posey er en mørkere mer varm ferskenfarge enn Something Special. Den inneholder ikke noen shimmer og glitter, men etterlater huden dewy pga. den kremete konsistensen. Denne er passer til lys-medium og mørkere hudtoner. Jeg liker å bruke disse kremblushene, spesielt Posey, på mer modne kvinner fordi de gir en naturlig glød som gjør at de ser yngre og friskere ut i huden. Kremblushene er god pigmentert så man trenger bare litt produkt.

Fåes her til 201,-  (25% rabatt ved bruk av kodeord: BLACK25)

 

fleur
MAC Powder blush Fleur Power (satin) :
Nydelig pudderblush med rosakorall farge som gir en frisk farge i kinnene. Fleur power har en satin finish noe som vil si at den er matt, inneholder ikke shimmer eller glitter, men gir allikevel en naturlig shine/glød til huden. Fleur Power er godt pigmentert og drøy i bruk. Passer både lysere og mørkere hudtoner.

Fåes her til 201,-  (25% rabatt ved bruk av kodeord: BLACK25)

 

pinks
MAC Powder blush Pink Swoon (Satin) :
Pink Swoon er en lys barbierosa farge som nå fåes i satin finish. Før var dette en Sheertone finish noe som ville si den er litt mindre pigmentert enn de andre finishene og matt, men nå har den visst byttet finish til Satin. Dette er en blush jeg liker å bruke sammen med andre blusher, f.eks kun på eplekinnene, mens jeg har en anne blush fra eplekinnene og opp mot hårfestet, men er også fin å bruke alene. Det er en blush som passer til dere med veldig blek-lys hudtone.

Fåes her til 201,-  (25% rabatt ved bruk av kodeord: BLACK25)

 

IMG_0862
MAC powder blush Style (Frost) :
Nok en fersken-/korallfarget blush, men denne gang med shimmer. Dette er en superfin sommerblush som er helt nydelig på solbrun hud. På grunn av finishen «Frost» gir denne en veldig fin glød til huden i form av gullfarget shimmer. Blushen er godt pigmentert og lett å duse ut. Som sagt passer denne til solbrun hud, men også lysere nordisk hud. Et must-have til sommeren dere!

Fåes her til 201,-  (25% rabatt ved bruk av kodeord: BLACK25)

 

IMG_0881

Jeg har mange favoritter fra MAC, men dette er mine mest brukte. Før brukte jeg kun fersken-/korallfargede blusher, men etter jeg ble blond igjen har jeg lurt inn litt rosa blusher blant favorittene mine også.

Q: Har du noen blusher du vil anbefale meg?

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.