Topp 5 – MAC Leppestifter

IMG_0506
Fikk spørsmål om å lage mer blogginnlegg om MAC produkter som f.eks «Topp 5 Leppestifter» osv. Og siden dere likte mitt forrige MAC innlegg kan jeg gjerne lage flere – Først ut er mine 5 favoritt leppestifter fra MAC…

MAC har etter min mening de beste leppestiftene. Man får de i så mange forskjellige farger og finisher – så du vil garantert finne deg en favoritt.

Les også: MAC Lipstick finisher

Noen av mine favoritter har vært en favoritt i mange mange år, slik som Shy Girl for eksempel, mens andre er nylige favoritter. Du vil ikke se noen knallrøde leppestifter i dette innlegget da dette er en farge jeg skjeldent bruker. Men liker du «bruntonet lilla/rosa», fersken og nude bør du sjekke ut disse leppestiftene…

IMG_0523
1. MAC Shy Girl (Cremesheen)
For dere som har følgt bloggen min ett par år har nok fått med dere at Shy Girl har vært min all time favorite i mange, mange år. Denne ble mest brukt da jeg var brunette, men er fortsatt en favoritt nå som jeg er blond. Dette er en aprikosfarget leppestift med litt shimmer  i. Den er veldig kremete og virker ikke uttørkende på leppene slik som leppestiftene med matte finish gjør – Cremesheen skal være fuktgivende og er derfor veldig behagelig å ha på. De er godt pigmenterte og dekker din naturlige leppefarge på ett strøk.

-Fåes her til 168,- (Norsk nettbutikk)

 

IMG_0521
2. MAC Faux  (Satin)
Dette er en nydelig brunrosa farge med litt shine – Den er midt mellom matt og shine da den ikke er helt matt slik at den er tørr på leppene, men heller ikke glossy. Den er veldig behagelig på og den dekker din naturlige leppefarge på ett strøk, noe som igjen vil si den er ganske pigmentert.

-Fåes her til 168kr (Norsk nettbutikk)

 

IMG_0518
3. MAC Creme Cup (Cremesheen)
Creme Cup var den leppestiften som erstattet Shy Girl som favoritt da jeg skiftet hårfarge fra brunette til blond. Dette er en nydelig lysrosa leppestift uten shimmer. Den er kremete og behagelig på leppene, gir fukt, sitter godt på uten å crease og dekker med ett strøk.

-Fåes her til 168kr (Norsk nettbutikk)

 

IMG_0513
4. Velvet Teddy  (Matte)

En brunrosa matt leppestift som ikke er for nude på nordisk hud. Denne sammen med Whirl lipliner er en veldig fin kombo og er en typisk grunge/90talls look, eller Kylie Jenner look som de fleste kaller det. Den sitter godt på huden, legger seg ikke i linjer på leppene, dekker over din naturlige leppefarge på ett strøk – med andre ord er den veldig pigmentert. Den kan virke litt tørr på leppene, så jeg anbefaler en god leppebalm under.

-Fåes her til 168kr (Norsk nettbutikk)

 

IMG_0525
5. Hue (Glaze)
Dette er en slektning til Shy Girl, bare ikke fult så pigmentert og litt mer glossy. Egentlig er jeg ikke så glad i Glaze finishen da den ikke er så pigmentert, men Hue er nydelig. Dette er en fin hverdagsleppestift eller en nybegynner leppestift da den bare gir litt farge til leppene og en glossy finish. Denne er så enkel å påføre at jeg ikke en gang trenger speil.  Den har en nydelig rosafersken farge, har glossy finish og er medium pigmentert – du kan legge flere lag for mer dekke. Denne er veldig fin å bruke over en lipliner dersom du ønsker litt mer farge og holdbarhet. Hadde Shy Girl og Creme Cup fått en baby, hadde navnet blitt Hue.

-Fåes her til 168kr (Norsk nettbutikk)

 

IMG_0530

IMG_0510

Alle MAC leppestiftene nevnt i innlegget (og selvsagt mange fler) fåes i denne norske nettbutikken!
Sjekk gjerne ut «rabattsiden» min for rabatter du kan bruke på forskjellige nettbutikker – Jeg forsøker å oppdatere rabattene hver uke så du kan benytte deg av gode tilbud når du shopper 🙂

Q: Hva er din favoritt MAC leppestift?

17 kommentarer om “Topp 5 – MAC Leppestifter”

 1. Plink! er den jeg bruker mest. Den er ganske diskret, og passer veldig godt til hudtonen og leppefargen min. Den ligner litt på Cream Cup. Har også Modesty som jeg har brukt en del.

  Svar
 2. Velvet Teddy og Kinda sexy.. Elsker dem! Selv om de er ganske like hehe.. Elsker matte, brunlige nude farger

  Svar
 3. Veldig lyst å prøve Creme Cup (Cremesheen)! Jeg har MAC silly matte, den er døds kul! Men kun brukbar til fest o.l.

  Svar
 4. Mange fine farger.
  Bruker nok en som er veldig rosarød, men husker nå ikke hva den heter…
  I alle fall den er så fin til meg (Yvonne) 🙂

  Svar
 5. Åå, dette innlegget trengte jeg virkelig å lese! Jeg har en tendens til å gå for de mer fargesterke leppestiftene, men jeg trenger jo noe til hverdags og. Sist tur jeg hadde til mac var for å finne meg en fin nude farge, men istedet endte jeg opp med lady danger og matte royal, som er orange og den siste mørk blå(!). Til neste handletur er jeg rett og slett nødt til å få med meg Shy girl, den var nydelig. Takk for tips 🙂

  Svar
  • Shy girl er absolutt must-have i samlingen! Det er den fineste ferskenfargede leppestiften ever + den er god på leppene og skiller seg ikke i striper 😀

   Svar
 6. For et fint innlegg! Vi har en del av de samme favorittene, med Faux i spissen.
  Er ellers glad i Angel, Cosmo og Syrup fra Mac.

  Svar
 7. Omg! Du er syyyyyykt flink til og applisere lebestift
  Du er helt sykt flink til og blogge det er noe jeg virkelig håper at du aldring slutter med. Elsker deg mer enn noe annet i hele verden❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.