Sniktitt på det nye sminkerommet

IMG_0340God kveld flotte lesere! I dag tenkte jeg å vise dere litt av kaoset – Jeg er såvidt begynt med å skru sammen møblene og planlegge hvor ting skal stå. Men gud så deilig det er å få sminken under samme tak igjen…

I går gikk hele dagen på å pakke ned sminken og møblene til sminkerommet for å så flytte det til vårt nye hus. I samme slengen fikk jeg kastet en del sminke jeg ikke kommer til å bruke og som var blitt gammel. Vi fylte én hel varebil og nesten hele SUVen vår – Det var uten tvil det verste rommet å pakke ned for flytting.

Jeg har endelig fått på plass fotoutstyret mitt også slik at jeg kan begynne å blogge igjen – Nå trenger jeg bare finne ut hvor fotolysene og bakgrunnen skal være slik at jeg kan ta produktfoto også.

IMG_0337 IMG_0338

Gleder meg hvertfall kjempemasse til å komme tilbake igjen med blogginga – Det har følt som en del av meg har manglet. Jeg har masse nye og spennende produkter å fortelle dere om og ikke minst en liten konkurranse til dere 🙂

Nå må jeg fortsette å sette sammen ting her så jeg kan komme i gang med blogginga igjen – kanskje det kommer en sniktitt til når alt er ferdig, hvis dere vil ? 🙂

IMG_0344// Ser litt rotete ut nå, men som sagt jeg er bare i planleggingsfasen 😉

 

Hvis du vil kan du følge meg på snapchat: beautyfuzz.com  eller Instagram hvor det vil bli mer bilder både av sminkerommet og annet. Ha en strålende fin kveld videre ♥

Klem Malin

 

10 kommentarer om “Sniktitt på det nye sminkerommet”

 1. Å så herlig jentete! – og ikke minst ren og pen stil 🙂
  Likte veldig godt bildene.
  De «utstillingshyllene» du har, hvor har du kjøpt de? 😀

  Svar
 2. Hvordan lyspærler bruker du i lysene på speilet?

  Jeg har jo ala likkens sminkespeil som deg (fikk jo inspirasjon til det via deg).
  Jeg syns de pærene jeg har i mitt speil er meir gul. Pærene jeg har er noen Ikea pærer, som jeg ikke husker på navnet i farta.

  Svar
 3. Hei! 🙂
  Så fint det var! 🙂 Jeg lurer på hvor du har fått tak i det speilet med lys? Eller har du bare tatt et random speil og satt på lys rundt?
  Hilsen Camilla 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.