Innkjøp: Inglot, Bath and Body Works, Sephora ect.

IMG_0363
Jeg vet jeg sa jeg skulle ha shoppestopp, men jeg klarer bare ikke å reise på ferie uten å handle noe – hvertfall ikke dersom det er Bath And Body Works, Inglot og Sephora på ett og samme kjøpesenter..

Det som var så «kjekt» var at flyselskapet drepte kofferten min og knuste noe «flytende greier» slik at embalasjen på Inglot produktene som låg i samme koffert ble litt fuktige. Heldigvis er produktene sealet med plastikk så ingen av produktene ble ødlagt – bare embalasjen, men den kastes jo uansett.

Jeg kan starte med det som jeg er mest glad for at jeg har kjøptnemlig duftlysene fra Bath & Body Works

IMG_0364

Jeg må si at jeg liker best lysene som selges nå om høsten, men da jeg var på Bath & Body Works i August var ikke høstlysene kommet enda – litt synd, for da hadde jeg heller hamstret Marshmallow Fireside som er min absolutte favoritt fra Bath & Body Works (mmmm, minner meg om New York jula 2014 da Bjørn gikk ned på kne *glis*).

Heldigvis fikk jeg tak i wallflowers i Marshmallow Fireside + noen andre dufter….

IMG_0365

Annet jeg kjøpte på Bath & Body Works var Leaves romspray, noen foaming hand soap, anti bacer og car scents. Og mens vi er inne på Bath & Body works – Jeg spørte dere på Instagram/Facebook hva dere ønsket å vinne fra B&BW og dere sa disse pocketbacene, så jeg kjøpte det til en konkurranse som kommer neste uke.

IMG_0368

Fra Sephora måtte jeg selvsagt ha Champagne Pop fra Becca og da ble det litt annet med også, som f.eks Smashbox Primer Water, Becca Opal flytende highlighter, Becca flytende blush i Raspberry, Sephora Smart Liner, Giorgio Armani Luminous Silk Foundation og en Tarte blush i Captivating. Jeg fikk også bursdagsgaven min fra Sephora som var disse NARS leppeproduktene.

Fra MAC kjøpte jeg ikke så mye, men Whirl Lipstick og Velvet Teddy ble med meg hjem. På The Body Shop  kjøpte jeg Coconut parfymen og Tea Tree Flawless BB Cream som jeg er veldig spent på å prøve.

Taxfree kjøpte jeg ny backup av min favoritt sommerduft og favoritt deodorant, Esteé Lauder Bronze Goddess og Biotherm Deo Pure deodoranter.

IMG_0366

Inglot kjøpte jeg meg et nytt palett og noen freedom system øyenskygger. Det ble også en liten duo med kontur produktene, noen pigmenter, en svamp, Duraline, Magnet-Pan Remover, to leppeprodukter, et pudder og noen premier til konkurransen som kommer på bloggen – Et leppeprodukt, tre neglelakker og en neglelakkfjerner.

IMG_0369

Hva er vel ikke et innkjøpsinnlegg uten noe fra Feelunique ? Her måtte jeg kjøpe ny forsyning av min nye favoritt hårkur fra Shu Uemura – og da ble det med en ny hårkur fra Kérastase og renseshampoen fra Redken i samme slengen.

 

Pssst! Feelunique har salg hårprodukter nå, opp til 33% – Bruker du kodeord 7BEAUTYFUZZ får du 7% rabatt på andre varer.

 

Nå skal jeg fortsette å skrive noen blogginnlegg og kose meg med en kopp kakao før Farmen begynner.
Ha en strålende flott søndag og husk å følg med for straks kommer det en konkurranse her på BeautyFuzz.com ♥

 

 

 

 

6 kommentarer om “Innkjøp: Inglot, Bath and Body Works, Sephora ect.”

 1. Åh! Kan man få wallflowers med europeisk støpsel nå? 😀 Jeg kjøpte en for mange år siden, og den måtte omformes for å ikke ta fyr i veggen..

  Svar
 2. tusen takk for svar 😀 Må bare spørre mer, hva ligger prisene på i forhold til usa? På et lys? oooog på Sephora? 🙂

  Tusen takk for svar!

  Svar
  • Det er bare til å spørre, derfor jeg har blogg vettu 🙂

   Et stort lys f.eks i Polen koster ca 197kr og $22 (185kr) i USA når jeg var der.
   Sephora er svindyrt i Polen, norske priser.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.