Oppdatering: Kjøpt hus!

Heisann dere! Jeg vil bare fortelle dere en herlig nyhet – Jeg og min kjære har kjøpt oss drømmehuset ved sjøen! Dere som følger meg på instagram vet dette allerede, men tenkte å dele med dere andre også…

Så dette betyr nytt og større sminkerom som igjen betyr mer aktiv blogging. Jeg har nå i snart 2 år bodd i en liten leilighet, mens vi har ventet på drømmehuset vårt  – og plassen har ikke vært den beste. Sminkerommet jeg har hatt nå har vært OK det, men liten. Å ta bilder har vært et kaos for det er nesten ikke plass til å sette opp fotolampene og det som skal til for å ta bildene til bloggen. Så det har gått veldig utover bloggen min.

64_863038390

Bare se den nydelige utsikten. 

Så nå satser jeg på at bloggen blir mer aktiv, og håper jeg fortsatt har dere gode, snille lesere med meg enda. Det vil komme litt sneak peeks på hvordan sminkerommet blir fremover, sammen med masse andre sminkerelaterte blogginnlegg – så stay tuned og tusen takk for at dere fortsatt stikker innom  ♥

Klem Malin

 

4 kommentarer om “Oppdatering: Kjøpt hus!”

 1. Åååå gratulerer så mye med nytt hus, så utrolig gøy. Den utsikten er jo bare helt fantastisk 😀

  Gleder meg til flere poster fra deg, elsker bloggen din 🙂 klem

  Svar
 2. Hei

  Håper du kan skrive en omtale av Urban Deacay setting sprayene. Mener du kjøpte noen av disse for en stund siden og jeg er spent på hva du synes. Leser positive omtaler av den på FU, men selv har jeg aldri latt meg imponere av slike produkter. Har .f.eks ikke tallet på hvor mange anti-shine produkter jeg har forsøkt. Men ser uansett ut som om jeg har smurt en pakke margarin i ansiktet. 😉

  Grattis med kjempefint hus og for ikke å snakke om utsikten! 🙂

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.