Omtale: TheBalm Mary Lou Manizer Luminizer – Highlighter


Jeg liker vanligvis highlightere i krem-/flytende konsistens best, men for litt siden kjøpte jeg denne fra TheBalm og den er ble fort en ny favoritt – selvom den er et pudder.

Jeg liker merket TheBalm veldig godt, de har så fine etuier som skiller seg ut i resten av sminken min. Produktene er også veldig gode, spesielt denne highlighteren.

Du får en god mengde med highlighter – Produktet er stort og vil vare evig. Ikke nok med at produktet er stort, men det er også veldig drøy i bruk. Den inneholder 8,5g som er mer enn en MAC blush som inneholder 6g.

Highlighteren føles myk og lett på huden, den har ikke store glitterbiter i seg, men har et veldig fint shimmer i seg som ikke er for shimmrende. Highlighteren gir en fin glød, med hint av shimmer. Fargen er en nydelig champagne/gull farge som vil passe de fleste hudtyper, spesielt de med medium hudtone.

Jeg ser for meg denne highlighteren vil bli godt brukt i sommer når jeg har fått litt mer brunfarge. Den kan brukes både på kroppen og i hvor som helst i ansiktet. Per i dag bruker jeg den mye på kinnene og over amorbuen.

Dette er et produkt som er ofte utsolgt hos Feelunique fordi det er så populært, og det skjønner jeg. Dette produktet er kjempebra og jeg liker den mye mer enn Bobbi Brown Shimmerbricks. Du får den også i en mer bronzet versjon, Betty Lou – Vurderer også å kjøpe den senere.

Anbefales !

Pris:
Ca. 135,- hos Feelunique

Karakter:
6 av 6

– Har du en favoritt highlighter å anbefale ? 

15 kommentarer om “Omtale: TheBalm Mary Lou Manizer Luminizer – Highlighter”

 1. Ah, jeg har så lyst på denne! Jeg har veldig lys hud da, så er litt usikker på om den faktisk vil passe meg.. Men fra før av har jeg bare noe fra elf og et lyst pudder med skimmer fra gina tricot som jeg bruker.. Føler jeg trenger noe skikkelige saker! Du har ikke prøvd den fra MakeupMekka? Hvilke andre highlighetere brukte du før denne? 🙂

  Svar
  • Jeg har brukt litt forskjellig før denne: MAC CCB hush, Bobbi Brown Shimmerbricks, MAC MSF ( soft and gentle) 🙂
   Nei den fra MM har eg ikke prøvd desverre:/

   Svar
 2. Jeg liker denne veldig godt selv, men for tiden får MAC MSF i Lightscapade mer kjærlighet her. Den er enda mer naturlig 🙂

  Svar
 3. Så fin den er! Har hatt lyst på den lenge, men har nok highlightere fra før. Men blir så frister av å lese sånne innlegg!

  Svar
 4. Hei!
  Hvis jeg bestiller for over 200kr på makeupmekka, må jeg da betale toll og moms? De er jo en norsk side, men har ikke forstått alt dette.

  Svar
 5. Den er så fin! Har hatt lyst på den så lenge! 🙂 Men har så utrolig mange highlightere fra før, så tror jeg skal klare meg 😉

  Svar
 6. Har alltid lett etter en god higligher! Passte perfekt akkuratt nå :-)) Men får nok vente til den kommer inn på lager igjen :-p

  Svar
 7. Følte denne gav meg urenheter jeg.. :/ kjempedumt for den er perfekt ellers. Tror det var wax’en sin skyld

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.