Omtale: Sigma Make Me Blush Travel Kit – Sminkebørster

For litt siden kom Sigma ut med mangen reisestørrelser kit – The Cities er en av dem, men de er bare for en liten periode. Desse «Make Me …» kitene derimot kommer til å være permanent. De fåes også i fullsize, men dette innlegget er omtale på reisestørrelse kitet.

Merk deg at ikke alle de forskjellige travel kitene til Sigma inneholder de samme børstene. The Cities kitet inneholder andre børster enn «Make Me..» kitene, mens Bunny har samme børstene som «Make Me..» bare alle er syntetiske.

«Make Me..» kommer i forskjellige 4 farger –  Rosa (Make Me Blush), Sort (Make Me Classy), Lilla (Make Me Crazy) og Turkis (Make Me Cool). Alle desse inneholder de samme børstene.

Les også: Omtale – SigmaBeauty Mrs.Bunny Travel brushes
Les også: Omtale – SigmaBeauty The Cities Travel brushes

«Make Me..» er det rette kitet å velge dersom du ønsker de helt basic børstene med på reise. Her får du 7 børster som egentlig er nok til å sminke hele ansiktet med. Børstene er:


Pencil – E30:
God til presis påføring av øyenskygger, f.eks i globalen eller ved nedre vippekant. Kan også brukes til å smudge eyeliner med.

Tapered Blending – E40: Perfekt til å blende øyenskygger, men kan også brukes til å påføre en lett concealer evt. pudder over concealeren.

Eye Shading – E55: God til å legge øyenskygger med, både på øyenlokk og highlighter under bryn. Kan også brukes til å legge contour ved nesen.

Small Angle – E65: Denne er såpass tynn at den faktisk kan brukes til å legge eyeliner med, både på øyenlokk og nedre vippekant. I Bunny kitet så var denne litt for tykk, men i dette kitet er denne perfekt.

Large Powder – F30: Flott til å påføre setting pudder og lignende pudder med. Kan også brukes til blush og solpudder påføring.

Large Angled Contour – F40: Perfekt til å legge blush og kontur med.

Foundation – F60: En helt basic foundation børste, men kan også brukes til å legge highlight og concealer med.

… Det som er så fint med Sigma sine reisestørrelse kit er at du fint kan bruke de til hverdags også. Jeg har laget ett par sminkelooker med desse børstene uten å ha problemer med at børstene var for små og lignende – Se bl.a en sminkevideo med desse børstene i bruk her.

Selvom håndtaket er kortet ned er selve busten på øyenbørstene og mesteparten av ansiktsbørstene like store som de i fullsize. Eneste ansiktsbørsten som har mindre bust enn fullsize er den store pudderbørsten – Men dette er av praktiske årsaker. Hadde busten til pudderbørsten vert like stor som den i fullsize kitet hadde den ikke fått plass oppi reisebeholderen.

Make Me børstene kommer i en handy sylinderformet beholder som kan bli til to kopper som du kan oppbevare sminkebørstene ståendes i. Jeg får ofte spørsmål om denne oppbevaringsboksen for travelsize børstene kan også oppbevare fullsize børstene? Og det kan den desverre ikke.

Vasketesten

Det var to børster som røytet en del de første vaskene, den store pudderbørsten og blendebørsten. Men etter 2-3 vasker så slutta dei å røyte, noe som er helt normalt. De børstene med sort bust farget også litt av i vask de første vaskene, noe som også er helt normalt. Så de har bestått vasketesten.

Av alle de travelkitene jeg har testet de tre siste månedene er det Make Me Blush kitet som får full score. Jeg har rett og slett ingenting negativt å si om desse børstene.


Pris:

$59 hos SigmaBeauty (fåes i flere farger og i fullsize)

Karakter:
6 av 6

Produktet er sponset.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.