Omtale: Shu Uemura Moisture Velvet shampoo & Balsam

IMG_0140
Som dere sikker vet er jeg helt vill etter Shusu Sleek hårpleieserien til Shu Uemura – Det er uten tvil den beste hårpleieserien dersom du har frizzy, flokete og slitt hår. Og siden jeg er så glad i Shu Uemura sine hårpleie produkter valgte jeg å teste ut fuktserien deres også – Moisture Velvet. 

Jeg kan bare starte med å si at jeg ikke kommer til å kjøpe Moisture Velvet produktene igjen – ikke fordi produktene er dårlige, men fordi de gav ikke den «wow-følelsen» som Shusu Sleek gir.

Moisture Velvet er hårpleieserien fra Shu Uemura som skal gi fukt til tørt hår. Jeg har både slitt og tørt hår og bruker både protein- og fuktprodukter til håret. På grunn av at håret mitt er så tørt og slitt er det også veldig flokete – Produkter som gir fukt til håret har som oftest en ekstra egenskap; å løse opp floker, men det gjør ikke Moisture Velvet !

IMG_0142

Denne produktserien inneholder Camellia Oil som skal glatte hårets fiber, beskytte mot uttørking, gi dyp næring og fuktighet, samt bidra til å opprettholde lipid balansen i hårfibrene.

Produktene gir en nydelig glans til håret uten å tynge det eller gjøre hodebunnen fet. Hårtuppene blir mindre crunchy og matt – Så produktene gjør håret rent og gir litt fukt, men skulle bare ønske de gjorde litt mer, f.eks løse opp floker og gjøre håret mykt og kambart.

Som jeg nevnte i starten kommer jeg ikke til å kjøpe disse produktene igjen – De er altfor dyre til å bare være helt OK produkter. Joico Moisture Recovery serien er langt bedre, gir mer fukt, pleie og er mye billigere også.

 

Pris:
Fåes her fra 300,-
(Gratis frakt, refunderer toll/moms og du får 7% rabatt ved kodeord 7BEAUTYFUZZ)

Karakter:
3 av 6

Q: Har du prøvd Shu Uemura produktene?
Jeg anbefaler sterkt Shu Uemura ShuSu Sleek ♥

3 kommentarer om “Omtale: Shu Uemura Moisture Velvet shampoo & Balsam”

 1. Hei. Lurte på hvilken shampoo og balsam du anbefaler av redken all soft og joico moisture recovery? Hva er «forskjellen» på de? 🙂
  Jeg har langt blondt hår, som er litt tørt og flokete.

  Svar
  • Jeg mener (uten tvil) at Moisture Recovery er bedre enn All Soft.

   Jeg føler All Soft gjør håret tungt og fett, mens det opplever jeg ikke med joico.
   Begge to er fuktserier – men føler kanskje joico gjør mer for håret mitt enn Redken sin.
   Joico sin er spesielt god på hår som er litt tykt, og gjør håret veldig mykt.

   Derimot vinner Redken uten tvil over Joico når det kommer til proteinkurene (Extreme VS K-Pak).

   Men har du litt floker og skadet/tørt hår anbefaler jeg at du prøver ShuSu Sleek fra Shu Uemura en gang de har en god rabatt eller den er på tilbud på feelunique ( den er litt dyr, men fantastisk for håret) 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.