Innkjøp: Shu Uemura, Pureology, Lush, mATIS

IMG_0171
På grunn av laderen til kameraet har vært borte og jeg ikke kunne ta bilder til bloggen har det vært stille her en stund. Men mye har skjedd siden sist inne på sminkerommet og litt nye produkter er handlet inn – Jeg tenker å starte med innkjøpene og i morgen poster jeg en ny sniktitt på sminkerommet.

Selvom kameraet har ligget på hylla en stund har jeg heldigvis ikke lagt bort shoppingleden, og som vanlig har jeg handlet litt hos Feelunique. Som dere sikkert vet så elsker jeg hårkuren Shusu Sleek fra Shu Uemura, så jeg bestemte meg for å kjøpe inn hele hårpleieserien.

For mange år siden testet jeg Shu Uemura sin hårolje, og jeg husker jeg elsket den, så i håp om at jeg forstatt gjør det ble også denne med i handlekurven. Jeg slang med en hårkur fra Pureology også. Denne skal være god for hår som er tørt, flokete og frizzy. Jeg har allerede testet denne og førsteinntrykket er dessverre ikke bra, men før jeg sier noe mer vil jeg prøve den litt til.

IMG_0172
Shu Uemura Essence Absolue hårolje  // Shu Uemura Shusu Sleek balsam  //  Shu Uemura Shusu Sleek shampoo // Shu Uemura Shusu Sleek hårkur ♥♥ //  Pureology Precious Oil hårkur.

AllBeauty kjøpte jeg salongstørrelse av min absolutte favoritt dagkrem, Matis Response Delicate Moisturising Cream – Denne passer alle hudtyper som i tillegg er fuktfattig, men også til dere med sensitiv hud. Jeg har jo kombinert hudtype som er veldig fuktfattig og dette er den beste dagkremen jeg vet om.

Jeg var også innom Lush sist helg i forbindelse med valentines day og handlet litt badebomber og annet knask. Badebombene er brukt, men jeg har heldigvis ansiktsmaska og body conditioner igjen – Disse gleder jeg meg veldig til å teste ut etter å ha hørt mange gode omtaler på produktene.

Så til slutt kjøpte jeg en deilig body mist fra Victoria Secret i duften Mango Temptation (Mango Nectar & Hibiscus). En veldig søt og frisk sommerduft som minner meg om Escada sommerparfymene – Grei å ha med i treningsbagen eller i garderobeskapet på jobb.

IMG_0175Lush Mask Of Magnaminty // Lush Ro´s Argan Body Conditioner // Victoria Secret Mango Temptaion //  Matis Response Delicate Moisturising Cream

 

 

Jeg vet dere setter pris på rabattkodene jeg deler med dere, så her har dere noen nye:

Feelunique får du nå 15% på alle parfymer, leppeprodukter og mascara dersom du bruker kodeord: FEELFEB15 (Varighet t.o.m 29.02.16).

Du kan også få 15% på parfymer og andre kroppsprodukter ved bruk av kodeord: TRIBE15 (Varighet t.o.m 03.03.16)

Og hvis du vil prøve ut Shusu Sleek hårkuren er dette rette tiden å kjøpe den da du nå får 20% på all hårpleie ved bruk av kodeord: HAR20 (Varighet: Ukjent ).

Ellers får du 7% på alt annet ved bruk av kodeord: 7BEAUTYFUZZ (varighet: Evig).

NB: Feelunique refunderer toll/moms og du får gratis frakt ved kjøp over 100kr 

 

Q: Har du prøvd Shusu Sleek serien til Shu Uemura ? 
Ha en superflott lørdag videre 

 

 

 

10 kommentarer om “Innkjøp: Shu Uemura, Pureology, Lush, mATIS”

 1. Jeg elsker Mask Of Magneminty. Så forfriskende, og god mot huden. Skal faktisk bruke denne etter middagen i dag tenkte jeg 😀 Ser ut som du har fått med noen gode produkter 😀

  Svar
 2. Så mange fine innkjøp 🙂 Liker så godt bloggen din, finner alltid gode tips her 🙂 Hørt veldig mye bra om den Lush-masken 🙂 En vakker dag skal jeg prøve Shu Uemura-hårprodukter 🙂

  Svar
 3. Hei
  Takk for flotte tips.
  Hvordan fungerer det i praksis at Feelunique refunderer toll/moms?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.