Omtale: Real Techniques Core Collection – Sminkebørster!


Samantha Chapman mest kjent som Sam i Pixiwoo kom ut med et børstekit som heter Real Techniques. Jeg har testet litt forskjellig av børstene hennes og nå kommer det en omtale på Core Collection kitet hennes.

Dette kitet består av 4 børster og én oppbevarings «mappe» som du kan ha børstene i når du reiser eller til å stille de opp på sminkebordet ditt. .

Alle børstene har syntetisk bust som passer perfekt til krem- og andre våte produkter som f.eks foundation, concealer osv. Busten er myk og kan minne veldig om Sigmas sine syntetiske SIGMAX og Precision børster. Noen av børstene har en tett og kompakt bust som er perfekt til kremprodukter som er litt tykkere i konsistens.

Det jeg liker best med desse børstene er at de ikke har en slik «metall-del» mellom skaftet og busten ( Ferrule som det heter på engelsk). Så da er det mindre sjangs for at børsten deler seg i to om du får vann litt langt oppe når du vasker børstene. Dei virker også mer solide enn de som har slike «Ferrules».

De verken røyter eller farger av når jeg vasker dem. De røyter heller ikke når jeg bruker dem i ansiktet, så dei består vasketesten med glans!

Her kommer litt om hva jeg syns om hver enkelt børste:

♥ Buffing brush – Som er god til å påføre tykke kremprodukter med. F.eks Chanel Bronze Universel som er en tykk krembronzer. Den er også kjempegod til å påføre flytende foundation med.

♥ Detailer brush – Som er en liten børste som du kan legge concealer med på kviser eller små områder som øyenkrok o.l. Den er også god til å duse ut øyenskygger under vippekanten.

♥  Pointed foundation brush – Som er en liten flat foundationbørste med spiss tupp. Jeg syns denne er litt liten for å legge foundation med i hele ansiktet og bruker den heller til å legge concealer under øynene med, eller for å legge foundation rundt nesevingen og lignende plasser.

♥ Contour brush – Som er god til å legge blush eller kontur med. Den er rund og går ut i en spiss tupp.

Favoritten av alle desse må bli Buffing brush, det er den jeg bruker mest. Og jeg bruker den ikke til noe annet enn Chanel krembronzeren min. De to tilsammen er bare fantastisk – Siden denne ikke røyter så legger den ikke igjen hårstrå nedi krukken med krembronzeren, noe som min MAC 109 gjor.

Jeg bruker ikke så mye de andre børstene, enn Buffing brush. Så jeg føler at det er kun én børste i dette kitet som er nødvendig, resten er bare «kjekt å ha».  Det er litt synd at de ikke selger noen av børstene som er i slike kit separat.

Ellers er det et OK kit, med gode børster til billig peng.

Pris:
£20,99 hos Feelunique.

Karakter:
Buffing brush: 6 av 6
Resten av børstene i dette kitet: 4 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.