Ukens favoritt: Korres Lip Butter i Guava.

Som noen av dere sikkert vet så er Korres Lip Butter i Jasmine min all time favoritt leppepleie produkt. Men jeg fikk så lyst å teste noen av de andre luktene og fargene så jeg gikk til innkjøp av Guava for litt siden, og den er også fantastisk!

Om du ikke er så begeistret over leppeprodukter som har en hint av Creme Brulée / vanilje duft slik som Jasmine har så har heldigvis Korres andre dufter/smaker også. Alle Lipbutterene til Korres har forskjellige farger og dufter, du kan også bruke dem som blush dersom du velger de med farge.

Guava har en blank farge og den lukter litt sitrus og kokos – Det er litt vanskelig å beskrive duften, men den lukter friskt og godt. Ikke kvalmende og sterk duft.

Det jeg liker så godt med Korres Lip Butters er at dei er fri for mineralolje, parabener, sulfat og silikon.  I stedenfor de fæle ingrediensene har Korres Lip Butter gode ingredienser som Sheasmør og risvoks som er veldig fuktgivende og mykgjør leppene. Perfekt for tørre og sprukne lepper.

Nå som det er kaldt er leppebalm et must for meg, og Korres svikter aldri!  Jeg har brukt opp mangen krukker med Korres Jasmin rett og slett fordi jeg elsker den. Nå kan jeg ha Korres Jasmin ved senga og Guava på badet som jeg kan påføre etter dusj/leppeskrubb.

Jeg syns krukkene er søte, men det er litt kliss å dyppen fingrene nedi for å påføre. Heldigvis finnes det geniale verktøy som leppepensel som man kan påføre dette produktet med dersom man ikke liker å dyppe fingrene nedi. Korres har også lipbutters på tube, noe jeg garantert må få tak i en gang.

Absolutt et must have året rundt.

Pris:
£6.00 hos Feelunique (gratis frakt)

 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.