Omtale: Macadamia Deep Repair Masque ( Hårkur! )

Jeg har testet Macadamia produktene en stund, og jeg har liksom ikke blitt helt overbevist over produktene. Kammen elsker jeg jo…. Og denne hårkuren !

Jeg hadde ikke noe tro på at denne hårkuren skulle vær god siden resten av produktene ( utenom kammen ) har vist seg å vær dårlige. Men der tok jeg feil, denne hårkuren er fantastisk !

Produktet inneholder Macadamia olje, Argan olje, tea tree olje, Chamomile olje, aloe vera og algae ekstrakt som har en gjennoppbyggende effekt og som gir fukt….

Jeg bare elsker duften på denne hårkuren !  Hvis dere har vert borti «Garnier Fruktis» shampooen som lukter frukt/eple så dufter den akkurat det samme. Det er slike dufter jeg savner etter å sluttet å bruke butikkprodukter til håret. Jeg har enda ikke kommet borti et frisørprodukt som lukter eple enda, men ikke misforstå, frisørprodukter lukter supert de også.

Jeg skulle egentlig vente med å skrive omtale på dette produktet til jeg fikk full size av denne kuren i posten, for jeg har bestilt fullsize. Men jeg måtte bare poste innlegget nå med bilde av prøven istedenfor. Denne prøven holdt til 3 ganger..

Det er først nå jeg skjønner hypen over dette merket, for som sagt jeg syns ikke noe om shampoo/balsam og leave in kuren som jeg har prøvd til nå.

Denne kuren etterlater håret glansfult, mykt, den fjerner floker og frizz. Den falmer ikke hårfargen ( om du har farget hår), er UV-beskyttende. Den gjør ikke håret tungt eller fett.

Produktet passer til tørt og slitt hår, og er super til høsten/vinteren når kulden kommer.

Pris:
250ml til 178,- hos Feelunique  (gratis frakt)
500ml til 276,- hos Feelunique  (gratis frakt)
-Du kan få kjøpt ett kit med kam + travelsize på alle Macadamia produktene til 198,- hos Beautybay

Karakter:
6 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.