Omtale: MD formulations Total protector spf 15 ( solkrem)

Denne solserien til md formulations får du i to forskjellige SPFs, 15 og 30. Selv har jeg spf15. Du får også desse solkremene med farge i, altså en farget dagkrem dersom du ønsker litt dekkevne på huden når du er på stranden.

Solkremen har en litt tykk og seig konsistens, den føles litt fet på huden og man får fort blank hud når man har denne på – Derfor bruker jeg denne kun til aktiv soling og ikke som en vanlig dagkrem under sminke eller lignende. I og med at den har denne tygge seige konsistensen vil den også gi deg litt hvit hud rett etter påføring, men dette vil «smelte» vekk etter en stund.

Selvom den har en seig konsistens og gjør deg litt blank i huden har den trygge ingredienser og vil ikke tette porene/gi deg urenheter. Jeg har fet/kombinert hud og har brukt denne uten å få urenheter.

Denne solkremen er også vannfast, så skulle du svette eller få vannsprut på det er du fortsatt beskyttet. Men såklart, dersom du bader bør du påføre mer etterpå. Solkremen må også som med alle andre solkremer påføres ofte i løpet av dagen.

Denne solkremen kan brukes av både menn og kvinner da den ikke har noe duft. Solkremen er kun for ansiktet da den er litt dyr dersom du skulle bruke den på kroppen også.

Absolutt en solkrem jeg anbefaler!

Pris:
126,- hos Feelunique.

Karakter:
5 av 6

 

En kommentar om “Omtale: MD formulations Total protector spf 15 ( solkrem)”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.