Omtale: MakeupMekka Mineral Illuminator Concealer

Dette produktet er samme type concealer som den kjente concealeren fra YSL, Touche Eclat . Dette er en concealer som har en brightening-effekt som skal lysne opp området under øyet.

Husk at slike concealere som har en opplysende effekt ikke har så god dekkevne som f.eks en kremconcealer – men likevell dekker de litt og gjør ansiktet/øynene mer våken.

MakeupMekka Illuminator har en tynt flytende konsistens, perfekt for den tynne delikate huden under øynene. Du får den i 2 nyanser, en litt mer fersken som har gullshimmer i seg og en annen mer gul og uten shimmer.

Den inneholder ikke olje, fargestoff, voks eller parfyme (Hypoallergenic).
Den er beriket med Multi-Mineral-Complex som gir antioksidanter (vitamin A,C og E) som beskytter og nærer huden.

Selv liker jeg best Light ( den uten glitter) under øynene som en undereye concealer som lysner. Følte også at denne dekket mest.  Mens Peach Glow liker jeg best til highlighter på kinnbena, nedover neseryggen eller rundt leppene (armorbuen)  for å få illusjon av større lepper siden denne inneholder litt shimmer. Jeg er ikke fan av shimmer under øynene hvor concealeren skal være, men til bruk som highlighter er Peach Glow fantastisk.

Som sagt så har ikke slike penconcealere veldig god dekkevne, men den lysner opp område slik at du ser mer våken ut. Jeg kan fint bruke denne på dager hvor jeg ikke har så mørke ringer, men de dagene jeg har skikkelig mørke ringer under øynene er det Amazing Concealer som må gjøre jobben.

Jeg kan ikke sammenligne denne med Amazing Concealer fordi det er 2 forskjellige concealer typer – så jeg vil ikke gi karakter ut i fra hva jeg syns om denne i forhold til Amazing Concealer/Glo Undereye. Men jeg har prøvd forskjellige penconcealere alt ifra Touche Eclat til Kanebo og jeg vil gi karakter i forhold til de – Og jeg må si at jeg syns MakeupMekka sin ( light) er bedre enn Touche Eclat og Kanebo, mens Peach Glow var jeg ikke fan av som en concealer til bruk under øyet, men den er er god til highlight.

 

Pris:
199 kr hos MakeupMekka
De har også fått inn flere typer concealere, se her.

 

Karakter:
Peach Glow: 4 av 6  (som highlighter)

Light: 5 av 6 (som en lett concealer)

 

Bilder + Før og Etter:

Uten concealer under øyet ( kun øyenskygge på øyenlokket, derfor glitter på øyenlokket)

Med Concealer (og pudder uten farge/ translucent powder)


(Produktet er sponset)

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.