Omtale: Laura Mercier Silk Crème Foundation

Mer oppskrytt foundation skal man leite lenge etter. Den er jo ikke så god som folk skal ha den til. Iallefall eg likte den ikke i det hele tatt.

For det første, så sies det at denne skal ha god dekkevne, vell på meg dekket den knapt noe. Vil si den har svak-medium dekkevne. Man må bruke concealer i tillegg.
Den jevner litt ut huden, men har du kvisearr eller mørke områder f.eks rundt munnen eller plasser du er rød så jevner den ikke ut det.

For det andre så ser foundation helt kakete og stripete ut på huden. Den «trekker» seg ikke helt inn/blender seg ikke godt nok inn i huden.

For det tredje så føles det ut som om den er silikonbasert. Greit nok at primere er det, men når foundation også føles slik ut er det bare ekkelt.

Å påføre denne med børste kan du bare glemme, det blir stripete og ikke pent på. Men med fingrene derimot så blir det jevnt. Men da forsvinner også litt av foundationen, det blir ikke så mye dekkevne da.
Uansett hvordan eg påførte (svamp,børste eller fingene) ble eg aldri helt fornøyd med resultatet. 

Eg har ikke reagert med utbrudd av denne foundationen, og det er bra. Eg var sikker på at huden min ville hate denne pga. silikonkonsistensen, men neida:)

En annen ting som var litt negativt, var at etter en stund så ble huden mer gul/oransj, foundationen oksiderte.

Denne foundationen skuffet meg fordi eg hadde så store forventninger.
Men den er grei foundation viss du er ute etter en svak-medium dekkevne som jevner ut huden bittelitt. Men har du arr/kvisearr eller andre discoloration ( som denne lovet å dekke) må du bruke concealer utenom.

Pris:
42 dollar hos KissAndMakeup

Karakter:
2 av 6

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.