Omtale: Benefit They´re Real – Push Up Liner

IMG_9622
Push Up lineren til Benefit har blitt mye omtalt på YouTube i det siste, den er både elsket og hatet. Hos meg er den faktisk blitt godt likt og vi ble gode venner ganske fort – Dette er et produkt man oftest må bruke en stund for å bli vant med den og like den.

Dette er en matt, svart eyeliner i gel konsistens som man påfører rett fra hylsen uten noe ekstra sminkebørster. Tuppen som produktet kommer ut fra har et gummi lignende materiale som er bøyelig og myk slik at du kan lage mange forskjellige streker bare ved f.eks legge mer tyngde på tuppen. Tuppen er også skrå slik at du lett kan legge den helt inn til vipperøttene og få en tett liner – den er jo beskreven som «lash hugging» denne eyelineren 😉

Når man får produktet er det en oransj liten stopper i hullet hvor produktet kommer ut – denne må du for all del ikke kaste! Denne oransje dingsen må du sette på plass igjen når du er ferdig med å bruke eyelineren for å unngå at eyelineren tørker ut.

IMG_9645
Har ikke mascara på bildet her, så det kan se ut så mange små hakk, men det er vippene mine som er så lyse. 

Mange klager på at resultatet blir klumpete og hakkete, dette problemet har jeg ikke hatt med min. Resultatet blir like jevnt som om jeg skulle brukt gel lineren til MAC eller lignende. Men det kan være lurt å ikke ha så mye produkt på om gangen og det er viktig at du tørke av det første som kommer ut med en serviett for det er som oftest litt tørrere. En annen ting som er lurt er å ikke legge for tykt lag, da kan nemlig lineren drysse og bli flekkete.

IMG_9643

Det som kan være negativt med dette produktet er at har du gjort en feil er det vanskelig å rette opp i det, for denne eyelineren sitter støpt. Verken sminkeservietter eller MAC Cleanse of Oil har fjernet eyelineren hos meg – det er vel en grunn for at Benefit har laget en egen makeup remover til denne eyelineren. Selv bruker jeg Emma Hardie Cleansing Balm til å fjerne denne eyelineren med. En annen ting jeg også syns er litt negativt er at man sløser en del ved å hele tiden tørke bort det første som kommer ut for å fjerne det som er blitt litt tykkere og hardt.

Jeg liker denne eyelineren godt, per nå har jeg deluxe sample size, men kommer nok til å kjøpe fullsize så snart jeg er tom.

Pris:
180,- hos Feelunique
Bruker du kodeord: 7BEAUTYFUZZ får du 7% rabatt.
Feelunique har også gratis frakt og de refunderer toll/moms.

Karakter:
5 av 6

 

Q: Har du prøvd denne eyelinere, hva syns du om den?

 

2 kommentarer om “Omtale: Benefit They´re Real – Push Up Liner”

  1. Utrolig lett å legge, men smitter som fy på oljete lokk, så den ble gitt vekk ganske så kjapt. Kjipt, da jeg var veldig gira og den ikke akkurat var billig.. d

    Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.