Kjemisk behandlet hår? Min favoritt kombo.

IMG_9595Har du kjemisk behandlet hår, dvs. bleket, stripet eller lignende, der håret ditt er skadet, tørt og flokete? Da har jeg funnet en ny trio som har gjort underverker for mitt hår.

Jeg prøver mange forskjellige hårprodukter og kombinasjoner – nå har jeg funnet en jeg kommer til å bruke lenge. Denne trioen er bra for deg som er blond, har skadet og tørt hår. Er du ikke blond, men har skadet å tørt hår kan du bare skippe lillashampoen og bruke de to andre produktene.

Jeg har tipset om Sebastian Penetraitt Masque tidligere som veldig god hårmaske for floker, den anbefaler jeg fortsatt dersom du kun er ute etter en hårkur som løser opp floker og gir litt pleie. Men dersom du er ute etter produkter som gir godt med pleie anbefaler jeg å prøve produktene jeg nevner under, kombinert.

Redken Extreme sin krukkekur, Redken Extreme Strength Builder, er en hårkur jeg har brukt i mange år og er et produkt jeg trygt kan anbefale alle som har skadet/kjemisk behandlet hår – dette er en proteinkur som gjenoppbygger håret og gjør det mykt. Men man trenger også fukt når man bruker en proteinkur og da kommer denne fra Joico godt med, Joico Moisture Recovery Treatment Balm.

Er du blondine i tillegg så har jeg funnet en lillashampoo som topper alle lillashampooer jeg har prøvd til nå. Men dette er en lillashampoo og kan ikke sammenlignes med toneren, Wella Color Fresh 8/81, som også er et must-have for alle blondiner. Denne lillashampoen fra Fudge, Fudge Clean Blonde Violet shampoo, er noe du bør ha utenom toneren fra Wella.

IMG_9597Så min hårpleierutine i dusjen består nå bl.a Fudge Violet Shampoo lar den virke i 3 minutter skyller ut og klemmer håret forsiktig med hånkle for å tørke det litt. Påfører Redken Extreme krukkekuren og lar den virke i 15 minutter, skyller ut og påfører Joico Moiture Recovery Treatment Balm og lar den virke i 5 minutter. Skyller den ut og avslutter med en balsam.

Så her har du min lille «haircare secret» som har gjort håret mitt mindre flokete, sterkere, glattere, glansfult og mykt. Som sagt, har du ikke blondt hår eller ikke ønsker en kald farge i håret kan du skippe fudge sjampoen og kun bruke de to hårkurene.

Bruker du kodeordet 7BEAUTYFUZZ får du 7% rabatt på alle produktene 🙂

 

– Hvis du prøver ut denne trioen/duoen vil jeg gjerne høre hvordan det funker for deg . Har du noen favorittprodukter du vil anbefale meg?

 

32 kommentarer om “Kjemisk behandlet hår? Min favoritt kombo.”

 1. Hvor mange ganger i uka gjør du dette? 🙂
  Og litt rart spm haha, men siden du lar hårkurene sitte i så lenge, hva gjør du under ventetiden?

  Svar
  • ca. 2 ganger i uka 🙂
   Oi, alt går litt på autopilot når jeg gjør denne rutinen, men når jeg har lillashampooen i så trur jeg bare at jeg vasker resten av kroppen, shaver og alt sånt 😛 Når jeg skal bruke proteinkuren i så går jeg ut av dusjen og håndkletørker håret og påfører kuren, kjører gjerne på med en dyprensende ansiktsmaske og koser meg i sofaen med noe på tv/pcen. Så inn i dusjen igjen skyller alt av og klemmer ut vannet/håndkletørker håret og påfører fuktkuren, den skal bare 5 minutter i så da gjør jeg andre ting, skrubber huden, bruker clarisonicmaskinen i ansiktet f.eks. Prøver å gjøre det til en liten spadag slik at det ikke blir ett slit hver gang, men slik at jeg heller gleder meg. Lag en god kopp te/kaffi, litt frukt og vaniljekesam og noe kjekt på youtube, netflix eller en tvserie 🙂

   Svar
 2. Takk for tips! 😀 håret mitt er veldig behandlet og har vært på utkikk etter en hårkur med protein siden de med fukt virker til å gjøre vondt verre.

  Svar
  • Ikke hårbunnen, for da får jeg veldig fett hår. Så jeg påfører den kun ut i lengene og ned ( fra ørene og ned ). Men er viktig å håndkletørke håret for å få ut vann, da virker kuren best 🙂

   Svar
 3. Etter sommeren har håret mitt blitt solbleket og litt gulaktig. Trenger en lillasjampo.
  Har lyst til å kjøpe Tigi tweens fashionista duo. har du prøvd denne?

  Svar
  • Den har jeg ikke prøvd 🙂 Men anbefaler på det sterkeste fudge sin lillashampoo eller wella toneren. Har nettopp kommet hjem fra 3 veker ferie i Thailand så håret mitt og er veldig gult, så snart jeg har såvet ut litt skal jeg kjøre på med lillashampoo evt. toneren selv 🙂

   Svar
 4. Hei:) vet at dette ikke er temaet på innlegget men jeg lurte veldig på om feelunique.com fortsatt leverer tilbake pengene du må betale i toll? Elsker bloggen din! Stå på!!

  Svar
   • Oj, spørsmålet falt visst bort 😉 lurer på om det er sulfater i sjampoen? Også lurer jeg på om fargen toneren gir er like lys som når man bleker håret?

    Svar
    • Man kan se mørkere ut pga det er lilla/grå aktig shine i håret etterpå, men det kjem helt an på hvor lys du er fra før. Er du platinablond kan du merke det, men har du blondt/mellom blondt er det ikke synelig.

     Jeg tror det er sulfater i den, skal se når jeg kommer hjem

     Svar
 5. Hei! Tar du oppdrag med brudesminke? Har sendt deg personleg mail, men veit ikkje om du har fått den?

  Svar
  • Hei!

   Det gjør jeg. Har vært på ferie så jeg ligger litt etter med å svare på alle eposter. Skal se når jeg kommer hjem om jeg finner mailen din 🙂

   Svar
 6. hallo! kanskje et litt tilfeldig innlegg å kommentere på! men det jeg lurte på, vare bare.. du vet de falske øyenvippene fra madamemadeleine.com som heter ardell natural eller noe, kommer de med lim i den pakken? og hvor lang tid tok det for deg før det ble levert til deg? 🙂

  Svar
  • Jeg pleier ikke å få me lim når jeg kjøper Ardell + lim som følger med løsvipper pleier å være veldig dårlige. Anbefaler at du sjekker ut DUO lim, enten den som tørker svart (rosa skrift) eller den som tørker gjennomsiktig (blå skrift). Pleier å ta 1-2 uker før jeg får de i posten 🙂

   Svar
 7. og er usikker på om de er sendt, betyr thank you for your purchase at det er sendt? fordi jeg kjøpte på mobil, også gikk jeg bare litt ut av siden da jeg fikk opp error, men fikk mail om at det var sendt! vet du om det er sendt eller ikke?
  også har jeg i tilleg kjøpt et par ting på coverbrands, men også på slutten kom det opp at jeg måtte ha den kodebrikken for å oppgi det, jeg er i utlandet og min far var ikke hjemme akkurat da, tenkte jeg kunne tatt det i morgen, men så dagen etter på fikk jeg mail om at pakken var videresendt osv.

  Svar
  • Det betyr at de har mottatt bestillingen din. Du vil nok få en mail senere om at pakken er sendt (Edit: det såg jeg no at du skreiv du hadde fått 😛 ). Har du fått mail så er nok alt som det skal være 🙂

   Svar
 8. jeg fant en lim til vippene på en skikkelig smikebutikk her nede, den var fra ardell den er i en liten glass tube og limen er gjennomsiktig, tror du dette kan være noe?

  Svar
  • Jeg har ikke prøvd den dessverre 🙂 men søk etter den på YouTube så kan du se om noen andre liker den. Ladg grip ser jeg mange bruker, men som sagt så sværger jeg til duo 😉

   Svar
 9. Hei!

  Da har jeg akkurat bestilt meg alle tre produktene, og gleder meg til å prøve denne sammensetningen! 🙂 jeg bestilte meg Redken Extreme – Strength Builder Plus istedet for den vanlige, og håper at den gir det lille ekstra 🙂 Har du testet denne noen gang?

  Svar
  • Det tror jeg ikke, men om den er som den vanlige bare litt bedre er det jo bare supert, håret mitt blir supermykt av den vanlige redken håper den plus er lik 🙂

   Håper du vert like fornøyd som meg – gi gjerne meg en update 🙂

   Svar
 10. Haha! Så sykt! Jeg skulle inn og raide igjennom bloggen din for å finne anbefalinger av hårkurer til kjemisk skadet hår, og vips. Så var dette siste innlegg 😀

  Men jeg må bare anbefale Pureology Repair sjampo og balsam. De har reddet håret mitt gang på gang. Hadde så sinsykt skadet hår for to år siden, og Redken extreme serien hjalp litt, men jeg bestilte pureology repair like etterpå, og herlighet for en ENORM forskjell det ble. Var helt sykt! Håret mitt burde egentlig blitt barbert av for det var så ødelagt, men det kom seg veldig og ble blankt ig sterkere. Jeg elsker Pureology, og foretrekker den glatt over Redken! Tror de har sluttet å produsere Repair-serien (grønn flaske) da, men at den er erstattet med Strength (blå flaske) Har ikke prøvd hårkuren da, men det tror jeg nesten at jeg må nå 🙂

  Min favoritt kombinasjon per nå, er; pureology repair sjampo, etterfulgt av Sebastian Penentraitt kur, og så pureology repair balsam. Får så sykt spenstig og mykt hår av det 😀 Er frisørlærling btw, og elsker at jeg har mulighet til å prøve litt av hvert. Har fulgt bloggen din lenge, men aner ikke om du husker meg :p Vi er venner på Facebook i hvert fall 🙂 Hehe

  Svar
  • Selvfølgelig husker jeg deg, Oda ! 🙂

   Takk for tips, jeg har vurdert å prøve denne nye Pureology serien, og nå frister det enda mer takket være deg ! 😀
   Trur jeg må legge inn en bestilling på Feelunique så snart Augustsalget starter 😉

   Svar
 11. Jeg er veldig glad i Redken Extreme serien selv, og som deg har jeg
  gått fra veldig mørk til lys, så håret trenger all den hjelp det kan
  få for tiden. La også merke til når jeg var inne å tittet på diverse
  nettsider for å kjøpe inn en ny forsyning at de har fått inn en ny
  som heter Redken Extreme Strenght Builder PLUS som skal være en enda
  «sterkere» versjon for de som har ekstremt ødelagt hår, så tenkte jeg
  skulle teste ut denne.

  Pureology som noen skriver over her kan jeg virkelig skrive under på
  at er en fantastisk serie, jeg bruker selv Pureology Precious Oil
  Shampo & balsam (de dagene jeg ikke bruker lilla-Shampo/balsam) og
  den er helt utrolig, ikke en floke i håret etter vask og det blir så
  utrolig mykt.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.