Omtale: bareMinerals Well-Rested SPF 20 Eye Brightener

IMG_8334
Så gikk Benefit Powderflage ut av produksjon – et setting pudder til concealeren under øyet som jeg var veldig glad i. Typisk! Men ingen grunn til å syte, for det betyr at jeg kan prøve nye produkter og det liker jeg. Og nå har jeg testet concealer/settingpudder fra BareMinerals som har en mer gul undertone enn det «Powderflage» hadde.

Jeg kjøpte denne og trodde det var et settingpudder, men det stod «Concealer» på lokket. På YouTube skrytes denne opp i skyene som et settingpudder til concealer og derfor trodde jeg dette var bare et settingpudder og ikke en concealer som kan brukes til settingpudder. Den har ikke samme «konsistens» som Powderflage da denne ikke har den samme silikonfølelsen – Det er et veldig fint (ikke grovt) pudder som ikke føles på huden, veldig lett slik at det ikke tynger på den delikate huden under øyene.

Som sagt har den en gul undertone, den finnes i bare én nyans som skal lysne opp mørke ringer under øynene på alle hudtoner.  Den skal også kunne brukes til et settingpudder til concealer og skal motvirke creasing ( at concealeren legger seg i fine linjer rund øyeområdet), men jeg syns ikke denne er noe god på å sette concealeren slik at den ikke creaser. For meg med litt oljete hud rundt øynene, syns jeg dette settingpudderet ikke gjor en god nok jobb – allerede etter en halvtime har concealeren lagt seg i striper rundt øynene. Mulig dette er et bra settingpudder til dere med tørr hud, men har du blank/oljete hud er ikke denne å anbefale – Da var «Powderflage» mye bedre.

IMG_8336

 

IMG_8337

Produktet skal ha skryt for at det har en lysreflekterende effekt, så den vil lysne området under øyet litt slik at mørkeringer ikke blir så synlige, at den inneholder SPF 20 og er dyrevennlig. Den er veldig drøy i bruk, så man har en slik krukke veldig lenge.

Desverre, som med mange av BareMinerals sine produkter, inneholder også denne ingrendiensen Bismuth Oxichlorid – Dette er en ingrediens som kan gi urenheter. Men siden man bruker en så liten mengde på et så lite område så har det gått helt fint å bruke den for meg (som til vanlig reagerer på Bismuth), men det er ikke sikkert at det vil gå like bra for alle – Så vær obs på det dersom du er veldig «sensitiv» mot Bismuth.

Jeg kommer ikke til å kjøpe denne concealeren/settingpudderet igjen, jeg syns bare den ikke var en god erstatter for Benefit Powderflage eller en god concealer, så jakten på et nytt settingpudder for concealer fortsetter – Har du noen du vil anbefale, setter jeg stor pris på om du sier i fra 😉

 

Pris:
140,- hos Feelunique
Gratis frakt og 7,5% rabatt automatisk.

Karakter:

2 av 6

18 kommentarer om “Omtale: bareMinerals Well-Rested SPF 20 Eye Brightener”

 1. Elf High defination pudder! Som i navnet så er det et hd pudder og derfor veldig fint, Kjempebra og bruke til å sette concealer, synes jeg. Pluss at det er jo egentlig ment som settingpudder over foundation, så du får veldig mye til en veldig billig penge 🙂 Pudderet har ikke farge heller,noe som er et pluss i boka for min del iallefall 🙂

  Svar
  • Ja, har brukt det et par ganger, men liker når den har en litt farge i seg og litt «shimmer» som lysner det området (slik som Powderflage) 😛 Men er bra til å sette med 🙂

   Svar
 2. Hei !
  Jeg vil anbefale bobbi brown sitt settingpowder for concealer
  Jeg har brukt det i flere år og er veldig fornøyd.
  Også kan du jo teste ut laura mercier sitt setting powder eller lightning miracel powder ( om jeg husker riktig ?).

  Svar
 3. Hei!
  Jeg bare lurer på noe angående mac.. forstår det sånn at man ikke kan kjøpe mac produkter via maccosmetics.com fordi de ikke sender til norge? Så da lurer jeg på om de nettsidene du har skrevet opp – om alle er trygge og at det er ekte varer? Også lurer jeg på hvor mye frakten kommer på de forskjellige sidene om man handler for ca 1000 kr? Og hvor lang leveringstiden er.. 🙂 Tusen takk for svar!

  Svar
  • Hei!
   Ja, det stemmer du kan ikkje kjøpe fra Maccosmetics.com med mindre du har slik JetCarrier/Shipto lignende konto ( slik du får adresse i USA som videresender til Norge).

   Ja, dei er trygge (utenom ebay, som kan ver mye kopivarer) og eg har brukt de nettsidene mye, men er lenge siden nå så om fraktkostnadene er endret eller de samme aner jeg ikke. Men når du legger ting i handlekurven og velger frakt (f.eks USPS international first-class, tror den er billigest) så får du opp hvor mye det blir før du kjøper/betaler 🙂 Leveringstiden fra RTC er fra 1-3 uker 🙂

   Svar
 4. Har forresten bestemt meg for å handle mac fra rock the catwalk, så vet du litt mer om hvor lang leveringstid, hvor mye i frakt osv? 🙂

  Svar
 5. Fant ut nå etter mye att og frem at jeg heller bestiller over tlf fra Norge da dette blir kostende bare 50 kr mer med de produktene jeg skal ha pga. frakt og mva. osv 🙂 Da er jeg iallefall skråsikker på at det er ekte produkter jeg får og det tar kortere tid 🙂

  Vet du hvor lang tid frakten er ca? 🙂

  Svar
 6. Synd at du opplever concealeren på denne måten. Jeg legger den mye på kunder på jobb og har veldig gode erfaringer. Bruker den alene som concealer eller over Stroke Of Light concealerene 🙂

  Svar
 7. Har du testet Laura Mercier Mineral Loose Setting Powder? Jeg er i hvertfall nysgjerrig på den 🙂

  Svar
 8. heisann! jeg har hørt at det ikke er lurt å bruke foundation i ansiktet i sola! men hvorfor ikke? kan det gjøre noe skade? kan jeg for eksempel erstatte foundation med mineral- foundation eller bb/ cc cream? 🙂

  Svar
 9. Hei!

  Jeg bare lurte på noe, har du hatt noen erfaringer med aliexpress.com (noe ligende ebay) tidligere? Og hva er forskjellen på å betale en vare med paypal og med credittkort?

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.