Omtale: Bare Escentuals Flawless Definition Mascara

Denne mascaraen separerer vippene og gir lengde. Den gir ikke noe volum alene, men om du bruker Bare Escentuals Flawless Definition Volumizing mascara sammen med denne vil du få eit fint resultat med både lengde og volum.

Børsten har tynne små børstehår laget av plastikk som separerer vippene. Aldri har Jeg prøvd en mascara som gjør en så god jobb på separering av vipper. Jeg har prøvd mangen mascaraer som skal separere og de separerer men ikke så godt som denne. Konsistensen er verken for våt eller for tørr, den har akkuratt passe konsistens.

Jeg føler det holder med 1 lag, men du kan bruke flere om du vil. Den klumper ikke, noe som er svært viktig for både meg og mangen andre. Børstens tupp er litt spissere slik at du får med alle de små vippene som er helt inne ved øyenkroken. Vanligvis liker jeg ikke slike plastikk-/gummibørster, men siden taggene på denne er tynne og lange er børsten overraskende god.

Undersøkelse:
– 84% of women said it defines lashes.
– 87% of women said it separates lashes.
– 82% of women said it finds and coats each lash with no clumps.

Jeg får ikke lengre vipper enn det jeg alt har, logisk nok, men de ser lengre ut fordi de får en fin bøy og vippene som kanskje er lysere noen plasser blir helt mørke og da ser dem lengre ut ( altså den tar alle hårene).

Har du lite vipper og ønsker volum er ikke denne mascaraen noe for deg, iallefall ikke alene. Da bruker du som sagt denne sammen med Volumizing mascaraen nevnt over. Har du masse vipper og ønsker separert vipper + «lengde» er denne mascaraen super!

Finnes i flere farger, jeg valgte sort.

Pris:

120,-  hos Feelunique ( Gratis frakt)

Karakter:
5 av 6

Uten // Med

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.