«Fish Egg Manicure» – Billigere variant


«Kaviarnegler» er en veldig populær trend for tiden. Det jeg ikke helt skjønner er at folk er villige til å betale 200,- eller mer for en liten flaske med perler for å få slike negler når du kan kjøpe et kit med mange forskjellige farger til noen få dollar på ebay.

Da jeg skulle bestille perler til sminkebørsteholderen som jeg har laget en how-to på, les her, kom jeg over flere selgere som solgte små perler til å pynte negler med. Jeg kjøpte til slutt et slikt kit for å teste ut denne trenden, og resultatet blir likt som med de perlene fra Ciaté (Caviar Manicure).

Et slikt kit fra Ciaté hvor du får med perler, baselakk og utstyr ligger på rundt 200,- (pluss/minus). Men et slikt kit hvor du f.eks får med 12 forskjellige krukker/farger og en boks til å oppbevare dem i får du til rundt 50,- på ebay. Selgeren som jeg kjøpte mitt kit fra er desverre utsolgt for dette settet jeg har, men du finner mange flere som selger lignende på ebay.

Du får slike perler i forskjellige størrelser, men det er viktig at du kjøper de uten hull i seg – altså de som er ment for negledesign og ikke smykker. Du kan bruke hvilken som helst neglelakk som du allerede har som en baselakk, men en som har litt seig konsistens vil holde på perlene bedre. Du bestemmer selv om du vil ha topcoat over eller ikke.

Noen bruker «Nail glue» til å feste perlene med, da vil de sitte lengre på neglene. Men jeg har ingen nail glue å anbefale så jeg vet desverre ikke om noen gode der – Men kanskje noen av dere lesere har noen å anbefale?

Noe som er veldig kult å lage er slike ombre negler med slike perler, dette er noe jeg vil prøve senere når neglene har vokst litt ut igjen. Nå er neglene litt for korte og ustelte etter en uke uten neglefil, neglelakk og pleiende oljer/kremer – Det er litt begrenset med slike ting på festivaler 😉

Ha en fin onsdag videre jenter !
– Har du prøvd «kaviar» trenden? 

17 kommentarer om “«Fish Egg Manicure» – Billigere variant”

 1. Stilig 😀 Bra av deg å finne en billigere måte å gjør det på, ser ikke vitsen med å betale masse for å pynte litt på neglene.

  Svar
 2. Det er jo faktisk bare tull å kjøpe det settet fra Ciaté, i et sånt kit fra ebay får du jo mange forskjellige farger også 🙂

  Svar
 3. Jeg har lenge hatt lyst å prøve ut denne negle trenden. Blir nok å skjekke ut Ebay, Ciaté settene synes jeg er litt for dyre. Takk for tips Malin 😀

  Svar
 4. Kult 🙂 Jeg har ikke prøvd caviar greiene, men skal til frankrike og da skal jeg kjøpe det 😉 Det er verdt et forsøk og det er utrolig kult. Men perlene holder sikkert ikke så godt på så veldig lenge. 😉

  Svar
 5. Det var det første jeg tenkte jeg også når jeg leste om disse kaviarneglene. Tenkte å lage innlegg om det jeg også, er bare så jævlig treg ^^ Har ennå ikke prøvd meg på trenden da, for jeg har en tendens til å plukke av ting på neglene hehe.

  Svar
 6. Har kjøpt dette fra eBay selv – <3<3 eBay! 🙂 Jeg har et ok negl-lim, det heter BYB Bond Nail glue – aner dessverre ikke hvor jeg kjøpte det, men online var det nok 🙂

  -Daisy

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.