Innkjøp: MakeupGeek, Shu Uemura, Decléor og andre godsaker

IMG_9927
Når det var vintersalg hos Feelunique klarte jeg ikke holde meg unna, jeg bare måtte ha noen ting derfra. Så da ble det noen nye testprodukter fra bl.a Shu Uemura, Philip Kingsley, TheBalm og mye mer.

Jeg håper Feelunique aldri stopper å sende til Norge, som dere vet er dette min favoritt nettbutikk – og det er faktisk ikke kødd en gang at jeg er innom daglig for å titte rundt. Eneste jeg syns er litt trist er jo at de ikke sender Estee Lauder, Origins og Benefit til Norge, men men…

For noen år siden testet jeg en shampoo og balsam fra Shu Uemura som jeg husker jeg likte veldig godt – så jeg tenkte å prøve en av de andre hårpleieseriene til dette merket, og da ble det Moisture Velvet shampoo og balsam.

IMG_9928

Philip Kingsley Elasticizer har jeg hørt mye bra om, den har også vunnet en del awards, så denne blir spennende å teste ut. Dette er altså en hårkur som du har i før shampoo som lover sterkere og sunnere hår. Decléor har kommet ut med en «oljerens», Decléor Micellar Oil,  som jeg gleder meg mye til å teste ut ettersom jeg elsker oljer og cleansing balms. Parfymer får jeg bare aldri nok av, så Gucci II ble også med i handlekurven denne gang.

IMG_9933

 

IMG_9930

Dere har spørt om jeg kan teste ut litt billigere foundations, så da kjøpte jeg noen fra L´Oreal – Disse har jeg hørt mye bra om og jeg gleder meg til å teste dem. Det ble også et nytt solpudder fra TheBalm og slike «krøller uten varme», Sleep-in rollers.

IMG_9931

Disse Foiled eyeshadows fra MakeupGeek har blitt en stor «poppis» på YouTube og siden jeg liker de vanlige øyenskyggene hennes veldig godt bestemte jeg meg for å prøve noen av foiled øyenskyggene også. Og jeg vet bare etter å ha swatchet dem at jeg kommer til å kjøpe resten av øyenskyggene, men venter til hun kommer med de nye. Kjøpte også et pigment fra MakeupGeek og lip butteren fra NYX som jeg egentlig kjøpte i NY men måtte kaste fordi den var åpnet ( Apple strudel).

IMG_9935Flame Thrower (Foiled)  // Showtime (Foiled) // Houdini (Foiled) // Barcelona Beach // Chickadee // Crème Brule // Brown Sugar // Mermaid // Poison Ivy // Peach Smoothie // Insomnia Pigment.

Så det var litt nytt fra Feelunique og MakeupGeek. Feelunique har som dere sikkert vet gratis frakt dersom du handler for mer enn 100kr, de refunderer toll/moms ( les mer her) og hvis du bruker kodeord 7BEAUTYFUZZ får du 7% rabatt. De har også 20% rabatt på disse produktene her.

Håper dere alle hadde en flott valentinsdag i går !
Ønsker dere en fin søndag videre <3

23 kommentarer om “Innkjøp: MakeupGeek, Shu Uemura, Decléor og andre godsaker”

 1. Jeg kjøpte alle MUG Foiled når de kom, og jeg er kjempefornøyd med dem. 🙂 Jeg gleder meg til de nye kommer, men ble skuffet over den lilla – den er dårlig pigmentert og vrien å legge pent.

  Svar
 2. Hei! Jeg skal til USA til sommeren, og lurer på om du har noen tips til merker/produkter jeg burde sjekke ut/sminkebutikker jeg må innom? Har tenkt å lage meg en liten(hehestor) liste på ting jeg må huske på å se etter for å kjøpe med hjem Er jo så mange merker som er umulig/dyrt å bestille til norge, pluss at det som regel er endel billigere i statene! Håper på svar og tusen takk! 😀

  Svar
  • Bath and body works, hvis du liker kroppsprodukter, anti bacer og duftlys.

   Sephora selvsagt, der har di jo masse spennende, hourglass, kat von d, Becca, anastasia og mye mye mer.

   Macy´s der finner du mac, bobbi brown, clarins, chanel og mye mer.

   Bloomingdales lignende macys.

   Mac cosmetics selvsagt.

   Target, CVS, Boots, Wallgreens, nordstrom… Det er så masse steder å anbefale 🙂

   Kos deg masse 😀

   Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.