Glossybox – Januar 2015

IMG_9916
Endelig en ny Glossybox i posten – som jeg nevnte i sist blogginnlegg om Glossybox har jeg de siste månedene vert veldig fornøyd med innholdet i boksene, og det er jeg denne gangen også ..

Glossybox fortsetter med flotte produkter fra MakeupStore, og denne gang er det en gammel favoritt som låg i esken, Microshadow i fargen Ruby. Denne har jeg fra før og det er en nydelig rødoransje øyenskygge med gullshimmer – Denne er like fin å bruke på øynene som på kinnene. Siden jeg har denne fra før kommer jeg nok til å gi vekk denne i en giveaway på facebook (link).

IMG_9917

IMG_9918

Så låg det også en nydelig leppomade fra Royal Apothic, Tinties Lip Butter Pink. Utrolig flott krukke med rosegull lokk og flott design. Fargen er som du sikkert skjønner rosa, men gir bare hint av farge på leppene. En annen ting som var litt spennende var et pleiende produkt for neglene som heter Garlic nail treatment – Som dere sikkert husker har jeg «klaget» litt på at det er en del negleprodukter i disse eskene, men fordi det står hvitløk på den ble jeg ekstra nysgjerrig. Så denne skal bli spennende å teste ut :p

Så var det også et produkt for menn i denne boksen også, en dagkrem fra L´Oreal Men Expert, denne får Bjørn ha for seg selv.

Det låg også en deodorant fra Sanex, ukjent merke for meg, men deodoranter trenger man alltid så denne er grei å ha. Og til slutt låg det også et frisørprodukt i esken *hurra!* Schwarzkopf professionel BC Bonacure Oil Miracle Shampoo.

IMG_9921

Veldig fornøyd med esken denne måneden! MakeUpStore øyenskyggen, leppomaden og shampooen er det jeg er mest fornøyd med, men gleder meg til å teste ut de andre produktene også.

Vil du lese mer hva jeg syns om Glossybox og andre Glossybox innlegg kan du trykke her. Vil du også motta slike pakker i posten går du inn på Glossybox.no og melder deg på, det koster 179,- i måneden. Du kan også se på nettsiden til Glossybox hvem de samarbeider med, f.eks Redken, Decléor, Babor, bareMinerals og m.m.

Q: Er du fornøyd med denne boksen?
-Husk å stikk innom Facebookgruppa mi dersom du vil vinne Ruby øyenskyggen 🙂 

 

2 kommentarer om “Glossybox – Januar 2015”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.