Innkjøp fra New York: NARS, MAC, Bath and Body Works ect..

1477376_869871239731036_7997786150067721026_n
Jeg har egentlig filmet en innkjøpsvideo, men når jeg skulle redigere og var kommet halveis frøs bilde og man hører bare meg snakke. Så derfor blir innkjøpene fra New York i et vanlig blogginnlegg i stedet.

Kan jeg bare starte med å si, omg! For en drømme by.. «Friends and Family» salg, kuponger her og der og generelt billige ting fra før – New York/USA skal jeg uten tvil dra tilbake til.

Jeg har fått forespørsel om å lage en «shopping-guide serie» i de landene jeg har vert i – og i året som gikk har jeg vert i mange spennende land og byer. Så dette er en innleggserie jeg kommer til å poste dette kommende året 🙂

Men over til innkjøpene og kan starte med hva jeg kjøpte på Sephora. Det er så overvelmende å være der inne at jeg klarer ikke å huske hva jeg egentlig skulle ha og måtte gå att og fram til kassen flere ganger og da ble det lett litt mer enn planlagt…

IMG_9884Becca Shimmering Skin Perfector i  Opal // Bobbi Brown Extra Repair Eye Cream // Estee Lauder Double Wear foundation // Hourglass Veil primer // Make Up For Ever Face & Body foundation // Hourglass Ambient blush palette // BareMinerals lipstick // Victor & Rolf Flowerbomb rollerball // Kat Von D Tatto liner // Sephora Pro Flawless airbrush #56 // Elizabeth & James NIRVANA duo rollerball // 2 stk. Urban Decay B6 vitamin spray // Urban Decay They´re real mascara // 

 

Så var jeg innom Macy´s og Blomingdales – det er som et stort kjøpesenter med mange forskjellige merker som bl.a Michael Kors, Bobbi Brown, MAC, NARS osv…

IMG_9878Nars ITA brush // 2 stk. Urban Decay On The Run Palette // Anastasia Brow Powder Duo // Tarte Light, camera FLASHES mascara // Tarte Light, camera LASHES mascara // Nars Radiant Creamy Concealer // Anastasia Brow Wiz // 2 stk. Dior Creme de Rose lip // Tarte Amazonian Clay blush i Blissful, Blushing Bride & Glisten….

 

…. Når jeg handlet Tarte fikk jeg en fin makeupbag med masse tarte produkter i både travel- og fullsize.

IMG_9879

På bl.a Nordstrom, Wallgreens og Target kjøpte jeg litt «drugstore» produkter. Kjøpte også en parfyme og Origins produkter på TaxFreen i Norge. Og litt undertøy og body spray fra Victoria Secret.

IMG_9882Ardell og kiss løsvipper  // 2 stk. Lorac Skinny paletter // Scholl fotfil refill // Duo lash glue // Maybelline Age Rewind concealer //  2 stk. Maybelline falsies flared mascara // 2 stk. Covergirl Clump crusher mascara // Revlon moisture stain i London Posh og 2 stk. La Exclusive // NYX lip butter Maple Blondie ( kjøpte også Apple Strudel, men den var åpnet så den kasta jeg) // L`Oreal shine Caresse lipgloss // Maybelline falsies mascara // L´Oreal infallible eyeshadows i Iced Mocha, Continuous Cocoa & Smoldering plum.

 

IMG_9890Victoria Secret Body spray Coconut Passion, Love Spell, Pure Seduction // Origins Drink up Intensive mask // Origins Drink Up 10 minute mask // Origins Clear Improvement mask // Skintimate shave gel // Secret Deo // Origins eye cream // Lush Popcorn lip scrub // GlamGlow thirsty mud mask // YSL Black Opium.

 

På MAC kjøpte jeg mest julegaver til venner og familien, men jeg kjøpte meg litt sminke selv også. Måtte bl.a ha en ekstra 217 børste, for den kan man aldri ha for mange av.

IMG_9885MAC Cream Cup // MAC Japanese Maple // MAC Giddy // MAC Pure Zen // MAC Faux // MAC Boldly Bare lip Pencil // MAC 217.

 

Og til slutt, Bath And Body Works – Der hadde de 2 for $22 på disse store lysene og selvsagt hamstret jeg litt. Fresh Balsam er det jeg har brent mest i jula, fordi dette lyset lukter som juletre/gran – og det er en lukt jeg elsker i jula.

IMG_9892

Noen av disse produktene er premier i konkurransen jeg har på bloggen ( avsluttes nå på fredag) – Så husk å delta og vinn enten flotte sminkeprodukter eller et gavekort fra Feelunique.com.

 

Så vil jeg avslutte dette innlegget med å introdusere dere for mitt lille rampegull. Som noen av dere kanskje husker mistet jeg verdens fineste hund i fjor og lenge før hun ble syk hadde jeg og Bjørn planer om å skaffe enda en «Beardiss» ( Bearded Collie ). I September hentet vi henne, så hun er litt over 6 mnd nå og hun er supersøt, men litt jævel i blant. F.eks så elsker hun å stikke inn på sminkerommet mitt og stjele ting, hun går også i veska mi og stjeler MAC sminkebagen min, men hun er søt da 😉

singha

Ha en strålende fin dag ♥
Q: Noe du ønsker omtale på? 

35 kommentarer om “Innkjøp fra New York: NARS, MAC, Bath and Body Works ect..”

 1. så masse fine innkjøp 😀 usa er mitt favoritt ferieland, og all den sminken de har der 😉 fikk rimelig sjokk første gang jeg kom inn på en walmart/target og så alle meterene med sminke… 😀

  Svar
  • Ja, da va heaven! 😀
   Eg syns synd på Bjørn, for nesten kvar einaste butikk me va innom hadde sminke og da stakk jo jeg selvsagt bort der å tittet og swatchet o:-) «Oooooh, sminke! Vent litt» ;P

   Svar
 2. Har aldri vært i statene, men det er på bucketlista mi! Ser ut som du har hatt mye gøy shopping! 🙂

  Vofsen deres er nydelig <3

  Svar
 3. Vi (mannen min og jeg) har snakket om å ta noen dager i New York, så dra til La noen dager og ta en liten roadtrip til las Vegas o.s.v. Men hittil har det bare vært planer for fremtiden 😉

  Svar
  • Det hørres ut som en fin plan 🙂 Ønsker også å dra på roadtrip i USA og har planer om dette på sensommeren. Det er en sånn drøm som bare må oppfylles 😀

   Svar
 4. Ååååå, så masse fint 😀 Elizabeth & James NIRVANA parfymene lukter deilig, fikk dem i julegave. YSL Black Opium er neste på ønskelisten min, den lukter også kjempe godt 😀

  Svar
 5. OMG så mye spennende!! Jeg er nødt til å få reist til USA snart altså! :p
  Og gratulerer masse med nydelig hund! 😀

  Svar
 6. Jeg skal til New York i Februar, hvor mange kilo kunne du ta med deg? Kjører med Norwegian og skal bestille 20 kg ekstra så jeg får 30 til sammen. Bare lurer, siden jeg vil også hamstre bath & bodyworks lys

  Svar
 7. Såå mye fint! Jeg har skal til New York om 3 uker faktisk 🙂 Er det noen av merkene som er billigere enn hjemme? Eller noe jeg burde vite om?

  Svar
 8. ÅÅÅÅÅ så utrolig sjalu jeg er på deg! Gleder meg ekstra mye nå til jeg skal til USA i sommer 🙂

  Jeg har et litt rart spørsmål egentlig som jeg håper du vet svaret på, jeg har prøvd å google det, men har ikke blitt noe klokere. Når jeg var i Thailand for en stund siden så kjøpte jeg meg en øyenbrynspen fra Anastasia(I en egen Anastasia-butikk), men min er i refill versjon, så jeg lurer på hvor jeg kan få kjøpt refill og om dette er en gammel eller ny greie for jeg finner lite informasjon om det.

  Svar
 9. Hei! Jeg anbefaler gjerne Warszawa hvis du ikke vil bruke altfor mye penger på en kjapp tur en helg. Det ene shoppingsenteret der nede midt i sentrum har både Topshop, Sephora, Bath&Body works osv!

  Svar
 10. Hei! Så du hadde kjøpt Nars ITA brush!! Finnes den i butikk? Har lest om den på nettet, men står at man kun får tak i den på nettet..

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.