How-to: Buckwheat Rule sminke!

(BILDE UTILGJENGELIG)
I går da jeg postet «dagens sminke» innlegget ville flere av dere ha en how-to på den sminkelooken. Siden jeg ikke har MacBooken her nå så kan jeg ikke redigere video, derfor blir det en bildeserie på hvordan du lager denne sminkelooken istedet.

Du trenger ikke bruke samme fargene, jeg vet noen av desse produktene er litt vanskelig å få tak i. Men du kan fint lage samme looken ved å bruke Coastal Scents 88 Warm paletten.

1. Start med å legge en primer/base over hele øyenlokket og opp til globalen – Jeg bruker MAC Painterly Paint Pot, men du kan fint bruke en vanlig primer.

2. Så legger jeg øyenskyggen MAC Buckwheat, som er en mørk brunfarge med litt bronzet glitter i, på hele øyenlokket og duser ut kantene. Du kan bruke en vanlig mørkebrun øyenskygge (matt eller shimmer i). Legg også denne fargen under øyet.

3. Så tar jeg øyenskyggen MAC Rule, som er en oransj øyenskygge, og legger den i globalen og under øyet – Så duser jeg og blander fargene litt slik at overgangene smelter mer sammen.

4. Så legger jeg litt svart øyenskygge (MUS pollution) som en slags eyeliner på øyenlokket og duser den ut med en fluffy børste etterpå – Dette gjør jeg for å få en mer smoky effekt under eyelineren som vi skal påføre etterpå (Beklager ufokusert bilde).

5. Så legger jeg geleyeliner på øyenlokket (over den svarte øyenskyggen som jeg la tidligere) og på våtkanten.

7. Avslutt med litt mascara, løsvipper og en lys highlighter under øyenbrynet – Og du er ferdig!

 

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.