Dagens sminke: Cut Crease ( Photoshoot makeup)

Fikk spørsmål i går om jeg kunne lage en sminkelook utenom det vanlige – Litt mer photoshoot sminke. Jeg liker utfordringer så jeg heiv meg på denne og laget en ny sminkelook mens jeg fikk testet Sigma børstene litt til.

Det ble en slags Cut Crease med freshe farger av gult, grønt, lilla, rosa og svart. Fant noen litt «utenom-det-vanlige» løsvipper med rhinestones på og limte de også på, noe jeg angret på etterpå. Jeg har brukt Sigma sine børster som jeg holder på å teste før omtale. Så stay tuned for omtale på Sigma børster i nærmeste fremtid.

Som dere ser er ikke dette en hverdagslook – Så jeg har ikke gått slikt i dag, bare laget denne looken på det ene øyet og fjernet sminken rett etter..

 

Produkter:
MAC Painterly Paint Pot
Sugarpill Buttercupcake e/s
MAC Lime e/s
MAC Bottle Green e/s
Sugarpill Poison Plum e/s
MAC Louder Please e/s
MAC Brule e/s
MUS Pollution e/s
MAC Blacktrack Fluidline
Red Cherry Lashes # D/012
MUS Queen glitterliner
L`Oreal 4D mascara
Sigma Mrs. Bunny Blue Travel brushes.

Ha en flott dag videre jenter!
– Kom gjerne med flere utfordringer/sminkelook ønsker!

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.