Hjelp, jeg har klippet meg kort !

img_0933
I dag har jeg hatt en helt super dag. Klokken ni satte jeg meg i stolen og gjorde noe jeg har gått litt frem og tilbake om jeg skal gjøre eller ikke, men i dag skjedde det! Det tok meg nesten 2 år å gjøre dette – å klippe meg «kort».

Jeg kunne valgt å skrevet halvlangt hår, men for meg er dette kort. Min mor, bestis, kjæreste og jobbkollegaer har sagt «DO IT!!», mens andre har sagt «ikke, du kommer til å angre» – men hey… Det er bare hår! Det vokser ut igjen, dessuten har jeg extensions liggende som jeg kan bruke dersom jeg skulle savne de lange lokkene mine. I tillegg så går jeg med håret i en dott hver eneste dag så hvorfor ikke prøve noe nytt?

img_0925tekst

Jepps, nå har jeg fått meg en lang bob med litt oppklippet lengde bak så jeg kan ruffse det til. Jeg har utrolig tykt hår/mye hår og bør derfor ha det litt oppklippet skal jeg få litt volum i det. Jeg fikk også litt striper i etterveksten og helbleket tuppene slik at det ble en slags ombre. Etterpå korrigerte hun håret med 10P og 8P slik at det skulle bli en kaldere «grålillaish» farge – og vi skal få det enda mer grått enn dette, grannyhair next!

På bildene ser ikke håret grått ut, det er litt på grunn av det gule lyset, men i virkeligheten er det mye mer kald gråblond farge med hint av litt lilla ♥

Frisøren er Idun, min bestis, som endelig har åpnet frisørsalong på Stord. Det var Idun som alltid fikset håret mitt før, men så flytta hun til Stavanger. Nå er hun endelig tilbake og som sagt åpnet egen salong – Du kan følge salongen hennes på facebook (Link her) ♥

Bor du på Stord eller i nærheten anbefaler jeg å ta turen innom denne koselige frisørsalongen og oppleve denne dyktige frisøren, i tillegg gir hun verdens beste hodebunnsmasasje – jeg lover deg, du kommer til å bli helt gele i kroppen!

13925231_221534224914293_6544070818386347807_n

Nå føler jeg at jeg kan gjøre mer med håret – På grunn av at det var så langt og tykt tok det meg en evighet å krølle og style det, nå tar det meg kun 5 minutter og jeg får f.eks en messy curly bob som ser helt fantastisk kul og moderne ut. Tusen takk Idun, jeg (og Bjørn) er kjempefornøyd ! 😉

 

Q: Hva synes dere om den nye sveisen min – hot or not?
Bør jeg ha mer grått hår, type grannyhair? 

 

2 kommentarer om “Hjelp, jeg har klippet meg kort !”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.