Dyrt VS Billig: Glitter eyeliner fra MakeupStore og NYX Cosmetics

Glitter eyelinere kan gi en kul effekt til sminkelooken. Du kan bruke de som en eyeliner eller til å lage effekter andre plasser rundt øynene. Men må man alltid kjøpe de dyreste for å få best resultat?

Jeg har testet dyre glitter eyelinere fra MakeupStore og billigere glitter eyelinere fra NYX – Og resultatet, holdbarheten og utvalget er så og si det samme. Prisen derimot er det stor forskjell på.

Begge har et stort utvalg av farger, men NYX har faktisk flest. MakeupStore har 9 forskjellige farger, mens NYX har hele 18 forskjellige farger å velge mellom.

Produktene består av en klar gel med fargerike glitter i, jo mer glitter og mindre gel det er jo mer «Pigmentert» er produktet, altså gir fra seg masse farger.
Det er Makeupstore som er mest pigmentert, den gir fra seg mye glitter. Men det betyr ikke at NYX har lite, den har bare litt mindre. Du kan oppnå samme resultat bare legge flere lag med NYX sin glitter eyeliner.

De har samme type børste, men pensel til MakeupStore er kortere enn NYX sin. Man får litt bedre kontroll på MakeupStore sin pensel enn med NYX sin
NYX inneholder 10g, mens på MakeupStore sine står det ingenting om innholdsmengden.

De sitter like godt og lenge på, de er like enkle å fjerne. De er trygge å bruke rundt øyenområde. MakeupStore har en ekstra ingrediens, gulerot ekstrakt, som skal virke styrkende og beskyttende ( vel, jeg legger ikke så mye merke til det)

Begge produktene er gode, selvom jeg liker jeg MakeupStore sine best – Men jeg elsker virkelig NYX sine også. Det jeg liker med MUS sine er at børsten er litt mindre og produktet er hakke mer pigmentert. Med nyx liker jeg mengden og prisen + at kvaliteten og holdbarheten er like bra som MUS sine.

Men selvom jeg liker MUS sine best, så kommer jeg til å kjøpe NYX sine istedenfor <3

Pris:
155,- MakeupStore
22,- NYX 

Swatches:

(BILDE IKKE LENGER TILGJENGELIG)
Makeupstore øverst: Queen, Royale Gold , Aqua
Nyx nederst:  Red, Silver, Disco Queen.

 

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.