DIY: Hair Extensions Holder

IMG_0421
I dag tenkte jeg å dele et tips med dere, nemlig hvordan jeg oppbevarer mitt hair extensions. Man får kjøpt slike etuier og holdere, men man kan også lage det selv med noe du garantert allerede har hjemme..

Jeg har brukt denne holderen i noen år nå og er meget fornøyd – Jeg slipper at håret ligger å slenger og blir flokete, jeg kan også henge det opp i både skap eller på veggen. Håret vil vare lenger dersom du tar behandler det fint, og hvordan du oppbevarer det har mye å si.

Alt du trenger for å lage denne holderen er en kleshenger og et band/tråd. Du kan selv gjøre den mer personlig med å male mønster eller lime på dekor, men jeg har valgt å ha min ganske enkel med et fint silkeband i stedet.

IMG_0430

IMG_0423
For å få den litt mer pyntet har jeg laget en liten sløyfe og festet den oppe ved kroken. Husk å klipp bort alle små løse tråder som stikker ut (Det har ikke jeg gjort på det siste bildet over *kremt*).

Og slik kan du selv lage en hair extensions holder på 1-2-3 med noe du garantert har hjemme – Billig, enkelt og utrolig kjapt! Håper dere likte dagens lille DIY og fortell meg gjerne hvordan du oppbevarer ditt løshår .

 

 

Ha en superflott torsdagskveld videre ♥

 

4 kommentarer om “DIY: Hair Extensions Holder”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.