Multimasking

IMG_0437
Multimasking er en «ny» trend som mange snakker om for tiden. Men dette er noe som har blitt gjort i mange mange år, så noe nytt er det vel egentlig ikke. I dag tenkte jeg å vise hva multimasking er og hvorfor man gjør det.

Multimasking er kort og enkelt at man bruker to eller flere forskjellige ansiktsmasker for ulike behov i ansiktet samtidig. Mange har ulike «problemområder» i ansiktet som de vil behandle og ved multimasking sparer man tid – i tillegg er det litt gøy 😉

I dag hadde jeg meg en liten multimasking spa hvor jeg brukte kun to masker. Jeg brukte en dyprengjørende maske i t-sonen og ved siden av nesa hvor jeg har store porer. Denne masken vil fjerne skitt i porer, rengjøre og fjerne døde hudceller. I resten av ansiktet hvor jeg ofte er tørr og fuktfattig, brukte jeg en fuktmaske.

IMG_0450

Jeg kunne brukt en øyemaske til huden under øynene, men det hadde jeg ikke denne gangen, så det området lot jeg bare være. Samme med leppene, der påførte jeg bare et tykt lag med Korres lipbalm i stedet for en leppemaske.

Man kan bruke mange forskjellige masker i forskjellige steder i ansiktet – Her er det bare å finne din egen kombinasjon som passer deg og din hud. Happy multimasking ! ♥

 

2 kommentarer om “Multimasking”

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.