Dagens sminke: Breathe me


I dag kjedet jeg med litt og bestemte meg for å dra frem litt forskjellige produkter, ikke bare MAC slik som jeg pleier å gjøre, og lage en sminkelook. Jeg sminket bare ett øye så det er vel ikke akkurat «dagens sminke», men legger det ut som dagens allikevel

Jeg ble så inspirert til å lage en fargerik sminkelook i dag da jeg satt å trykket meg gjennom «inspo mappa» mi på pcen. En øyenskygge jeg lenge har tenkt å bruke i en eller annen look passet derfor veldig bra å bruke i denne sminkelooken, nemlig MakeupGeek Poolside øyenskyggen.

Jeg kom ikke på en passende tittel til denne sminkelooken, så jeg kaller den bare for «Breathe me», som er en sang jeg har nynnet på hele denne uken – Den sangen er bare så fin 🙂

Produkter:
NARS Eyeshadow Primer
Maybelline Color Tattoo Turquoise forever
MUG Poolside eyeshadow
NYX Yellow eyeshadow
Too Faced Mess in a Dress eyeshadow
Sugarpill Poison Plum eyeshadow
MAC Carbon eyeshadow
MAC Vanilla eyeshadow
Bobbi Brown Black Ink Gel eyeliner
Yves Rocher Waterproof eye pencil 05 Turquoise
Maybelline Falsies Flared Mascara

 

… Håper dere har hatt en fin helg, jenter – Og ha en fin søndag videre ♥

 

 

12 kommentarer om “Dagens sminke: Breathe me”

 1. Hei, tusen takk for en kjempefin blogg og tipsside!
  Jeg vil gjerne få tipse deg om en ny netthandel som sammenligner priser på makeup på nett og finner den billigste prisen. Siden skal også inneholde mye mer og vi gleder oss til å følge sider som din. 🙂
  Nettsiden heter http://vidimakeup.no
  Vi er også på facebook https://www.facebook.com/pages/Vidimakeupno/478861952133473
  Har du twitterkonto så legg oss gjerne til på @vidimakeup

  Ha en strålende dag!

  Svar

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.