Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Oppbevaringstips #1 – Skuffedelere

IMG_0011
Er det en ting jeg aldri blir fornøyd med så er det hvordan sminken min er organisert, men i dag tror jeg at jeg endelig har funnet noen «kurver» jeg er fornøyd med – og disse skal jeg tipse dere om i dag!

Til nå har jeg vert mest fornøyd med slike små kurver man kjøper på Europris, men har blitt lei og vil bytte dem ut i noen lyse kurver i stedet, og idag da jeg var innom Clas Ohlson for å kjøpe noen greier fant jeg disse geniale oppbevaringskurvene (SmartStore Classic).

IMG_0014

Du får de i forskjellige størrelser og kombinasjoner –  jeg valgte å kjøpe den med tre store og tre små, disse kostet 49kr pr. pakke og passer perfekt i både ALEX kommoden og MALM sminkebordet fra IKEA.

IMG_0018

Så nå har jeg fått ryddet litt ekstra og ikke minst kastet litt sminke som jeg har oversett da jeg hadde en «kaste-rydde-dag» tidligere i år. Gu´så deilig dette var!

 

Q:Hva bruker du til å oppbevare sminken din i? 🙂

 

36 comments to Oppbevaringstips #1 – Skuffedelere

Legg inn en kommentar