Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Omtale: NARS Larger Than Life Long-Wear Eyeliner #Rue Bonaparte


Jeg liker å bruke en hudfarget eyeliner på våtkanten bedre enn en hvit eyeliner – det ser mer naturlig ut og ikke så hardt. Til nå har jeg brukt Stila Topaz eyeliner og liker den veldig godt, men ville prøve en som er mindre laksefarget og kjøpte da NARS sin «Rue Bonaparte»

Som sagt er dette en hudfarget eyeliner, slik som Topaz, bare den passer lys (typisk nordisk) hud bedre. Den er ikke like kremet som Topaz og glir derfor ikke like enkelt på, men jeg syns denne er mye finere på våtkanten enn Topaz. Den er godt pigmentert og sitter godt og lenge på våtkanten, men man må la den gli frem og tilbake 2-3 ganger for å få nok farge på selve våtkanten.

Noe Shamini gjor meg obs på var at disse eyelinerene fra NARS har en tendens til å knekke inni hvis man mister dem i gulvet eller lignende. Den er ikke slik som vanlige eyelinere der du må spisse dem med en blyantspisser, med NARS sine skal du faktisk skru på enden for å få mer produkt ut – Derfor er det litt kjipt hvis de knekker inni, så vær obs på det !

Jeg syns holdbarheten er veldig bra – den sitter lenge på, lengre enn Stila Topaz, men sitter ikke hele dagen med mindre du setter den med et pudder i tilsvarende farge.

Du kan bruke disse eyelinerene både på huden og på våtkanten, Rue Bonaparte er nok finest på våtkanten, men de har mange andre flotte farger som kan fint brukes på huden. Siden jeg er så fornøyd med denne fargen kommer jeg sikkert til å kjøpe meg flere farger i denne eyelineren.

Som du ser er Topaz mer rosa/laksefarget, mens Rue B. er mer gul/beige – Derfor syns jeg Rue B. er mye finere og ser mer naturlig ut på våtkanten enn Topaz. Har du lys hud anbefaler jeg heller Rue Bonaparte, er du litt mørkere i huden kan Topaz passe deg bedre.

Denne er absolutt en ny favoritt, og det at denne ikke trengs spisses med en blyantspisser gjør den enda mer fantastisk. Jeg vet ikke om alle de andre fargene i NARS sine eyelinere er like gode, men Rue Bonaparte er iallefall helt superb !

Anbefales !

Pris:
160,- hos HQhair.

Karakter:
6 av 6

13 comments to Omtale: NARS Larger Than Life Long-Wear Eyeliner #Rue Bonaparte

Legg inn en kommentar