Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

Omtale: Biotherm Biocils Conditioning Make Up Remover

biotherm_silk_40089_121210104230

Jeg har hatt mange slike flasker med Biotherm Biocils, noen har jeg gitt vekk i konkurranse på bloggen og 2stk har jeg brukt selv – Så er jeg så «smart» at jeg kaster den tomme flasken før jeg har fått tatt bilde av den til denne omtalen. Så beklager at jeg har brukt et produktbilde i stedenfor å ta et selv denne gang.

Dette er en oljebasert sminkefjerner for øynene, den har to lag så du må riste den godt før du tømmer litt på en bomullspads. Men siden den er oljebasert bør du være obs på at den etterlater huden en oljete film – Denne oljete filmen forsvinner når du renser ansiktet med en vanlig ansiktsrens etterpå.

Sminkefjerneren ligner veldig på MACs rosa oljebaserte sminkefjerner, Eyes & Lips. Den fjerner sminken effektivt og skånsomt, men den fjerner ikke vannfast mascara like enkelt – da må man bruke litt ekstra sminkefjerner på en ren bomullspad og holde over vippene en stund. Mange sminkefjernere kan svi litt i huden etter bruk, men det gjør ikke denne fra Biotherm.

Den har ikke gitt meg noen urenheter eller reaksjoner, men jeg lar den heller ikke ligge på huden over lang tid ( jeg renser alltid ansiktet etterpå med en rens fra Decléor). Den er litt parfymert så har du sensitiv hud så bør du kanskje styre unna denne.

Absolutt en sminkefjerner å anbefale, billig er den også dersom du handler på nett. Den får litt trekk for at man må bruke litt ekstra produkt dersom man skal fjerne vannfast mascara, men utenom dette har jeg ingenting negativt å si.

Jeg hadde nok kjøpt denne igjen hadde det ikke vert for at jeg har funnet en ny favoritt sminkefjerner ( omtale på den kommer også, snart ).

Pris:
137,- hos Feelunique (gratis frakt)

Karakter:
5 av 6

 

Q: Har du en favoritt sminkefjerner du vil anbefale?

8 comments to Omtale: Biotherm Biocils Conditioning Make Up Remover

Legg inn en kommentar