Merker


Nettbutikker jeg anbefaler

Sephora.com, Inc.

Beauty Bridge - Reveal Your Natural Beauty!      Beauty Bay

KONKURRANSE – Avsluttet !Konkurransetid ! Som jeg lovet dere i sist blogginnlegg kommer det en liten konkuranse. Denne konkurransen varer kun én uke og vinneren trekker jeg når jeg kommer hjem fra ferie.

Som dere vet er jeg bortreist og i mellomtiden kjører jeg en liten konkurranse. I denne konkurransen kan du vinne litt produkter fra Biotherm, Phyto og jeg kommer til å kjøpe noe sminke fra MAC, Inglot eller lignende her i Danmark som også blir en del av premien.

Som sagt varer denne konkurransen kun én uke og det blir kun én vinner. Husk å fyll inn eposten din i epostfeltet slik at jeg kan kontakte vinneren. Du kan skrive én kommentar pr. dag, jo oftere du skriver kommentar jo større sjans har du å vinne. Spre gjerne denne konkurransen videre dersom du vil det…

Regler – Gjør desse to reglene og du er med !
  • Følg BeautyFuzz.com på Facebook og/eller bloglovin´.
  • Skriv en kommentar at du er med + hvor du følger meg (du kan skrive én kommentar pr.dag)

Premie:
Biotherm Makeup Remover
Biotherm Deo Pure Natural Protect Roll-on
Phyto PhytoDefrisant Botanical Hair Relaxing Balm
Lash applicator Ardell
Sigma Single eyeshadow
Sigmabørster (ss134, ss138, ss187).
Forundringspakke (MAC, Inglot?).

Viktig:

Siden jeg ikke har tilgang til internett 24/7 her nede så er det en del kommentarer som sikkert står på vent/godkjenning. Men de blir godkjent så fort jeg får tilgang til nett her nede – Så dersom du ikke ser din/dine kommentarer med det første så er altså det grunnen.

Lykke til! 🙂

405 comments to KONKURRANSE – Avsluttet !

Legg inn en kommentar